Dolar 32,5331 0.08%
Euro 34,9828 -0.09%
Gram Altın 2.438,87 0,11%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.387,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TEMA’DAN TEŞEKKÜR VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

TEMA’DAN TEŞEKKÜR VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

ABONE OL
30 Aralık 2018, 13:36:17

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilcisi Oğuzhan Aydın ve İl Yönetim Kurulu üyeleri kentteki kamu kurum ve kuruluşları ile STK ziyaretlerine devam etti.

            Tokat TEMA; ilk olarak Tokat Baro Başkanlığına yeniden seçilen ve aynı zamanda TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Yönetim Kurulu üyesi olan Avukat Melih Yardımcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. TEMA Tokat İl Temsilcisi Aydın, Baro Başkanı Avukat Melih Yardımcı’yı ziyaretlerinde, vakfın yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Tokat Barosu ile işbirliği içinde yürütülebilecek çalışmalar hakkında bilgi alış verisinde bulunuldu. Tokat Baro Başkanı Avukat Yardımcı da TEMA Tokat İl Temsilciliğinin ziyaretinden ve bu ekibin içerisinde yer almaktan memnuniyetini ifade ederek ülkemizin başta toprak olmak üzere tüm doğal kaynaklarının korunumunun, yaşanılan bu küresel ısınma kaynaklı iklim değişimi sorununda önemine vurgu yaptı ve TEMA Vakfının bu konuda gösterdiği çabadan övgüyle bahsetti.

            TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği düzenlediği tüm açık alan etkinliklerinde (doğa yürüyüşü, bisiklet sürme, çöp toplama, vb.) saha ve ekip güvenliğinde olağanüstü gayret ve özveri gösteren Tokat Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkürlerini sunmak için Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette; TEMA Tokat İl Temsilcisi Aydın, bugüne kadar verdikleri destekler için başta Tokat Emniyet Müdürü Topaloğlu olmak üzere tüm Tokat Emniyet Müdürlüğü ailesine teşekkür ederken, TEMA’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda kendisi de bir doğa ve çevre dostu olan Tokat İl Emniyet Müdürü Topaloğlu, çevre korunumunun yaşamsal önemine vurgu yaparak ileride TEMA Vakfı ile birlikte yapılabilecek etkinlikler hakkında görüşlerini dile getirdi.

            TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği son olarak görevine yeni atanan Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DİKKAT!  Yurtdışında üniversite eğitimi

            TEMA Tokat İl Temsilcisi Aydın ziyarette; TEMA Vakfının içerisinde en önemli unsurlardan birinin de üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Genç TEMA’lar olduğunu ve GOP Üniversitesi bünyesinde yer alan GOP GENÇ TEMA’nın da oldukça etkin çalışmasının Tokat için bir şans olduğuna vurgu yaptı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Prof. Dr. Şahin, TEMA’nın hayırlı olsun ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, birlikte yapılabilecek etkinlikler için destek sözü verdi.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet