Dolar 32,5069 0.17%
Euro 34,7497 0.06%
Gram Altın 2.486,16 0,97%
Çeyrek Altın 4.329,00 0,14%
Yarım Altın 8.868,00 0,46%
Tam Altın 17.021,46 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TEMA VAKFI TOKAT İL TEMSİLCİLİĞİNDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

TEMA VAKFI TOKAT İL TEMSİLCİLİĞİNDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

ABONE OL
25 Şubat 2021, 23:34:37

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği; Mecliste grubu bulunan siyasi partilerimize 23 Şubat Salı günü ziyaretler gerçekleştirdi. Konu hakkında bilgi veren İl Temsilcisi Oğuzhan AYDIN; yapılan ziyaretlerin amacının; gerçekleşmesi halinde tarım şehri olan İlimize ve onun doğal kaynaklarına, geri döndürülemez ve onarılamaz zararlar verebilecek “Siyanür Liçi İle Altın Madenciliği” konusunda Vakfın görüşleri iletmek ve İlimiz siyasetinden bu hassas konuda desteklerini talep etmek olarak özetledi.

Ziyaret kapsamında Ak Parti İl ve Kadın Kolları Başkanlığı, CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı ile İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı ziyaret edilerek; TEMA Vakfının konu hakkında görüşlerini yansıtan “Siyanür Liçi İle Altın Madenciliği” raporu sunuldu. Görüşülen tüm siyasilerin Erbaa Sakarat-Boğalı yayları özelinde , Niksar ve Reşadiye yayla-mera- ve ova arazileri ile temiz su kaynakları üzerinde azaltıcı ve kirletici baskı yaratacak siyanürlü altın madeni işletmeciliği konusunda duyarlı oldukları ve bu konuda üzerlerine düşenleri yaptıkları ve yapacakları konusunda görüş birliğine varıldı. Görüşmelerden duyduğu memnuniyeti aktaran TEMA Vakfı İl Temsilcisi Oğuzhan AYDIN,” Siyasi partilerimizin İlimizdeki yöneticileri konu hakkında gerekli bilgiye de gerekli hassasiyete sahipler, ve siyanürlü altın madenciliği konusunda taraflarını seçmişler; TOPRAKDAN, SU’DAN yani YAŞAMDAN yana tavır aldıklarını ve alacaklarını beyan etmişlerdir. Kendilerine korumayı görev bildiğimiz bu berektli topraklar adına teşekkür ediyoruz” dedi.

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilcili bünyesinde yeni oluşturulan Merkez İlçe birimi sorumlusu Ömer Faruk Noyan tarafından TEMA Vakfının sembolü olan meşe tohumların da takdim edildiği ziyaretlerde göreve yeni seçilen başkan ve yönetimlere de hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

İl Temsilcisi AYDIN; ziyaretlerin ikinci aşamasında, İlimizde temsilciliği bulunan diğer siyasi partilerin de ziyaret edileceğini ve ortak kaygımız olan, 10 gram altın çıkarmak için tam 1 ton toprağın işlenildiği ve 1 gramı için se tam 4 ton temiz su kaynağının kullanılacağı “Siyanür Liçi İle Altın Madenciliği” konusunda desteklerinin istenileceğini belirtti.

DİKKAT!  "İŞÇİSİNE BORCU OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ"

Kaynakl : https://guclumanset.com/tema-vakfi-tokat-il-temsilciliginden-siyasi-partilere-ziyaret/1284/

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet