Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tamtur Yüzük Nedir? Ne Anlam İfade Eder?

Tamtur Yüzük Nedir? Ne Anlam İfade Eder?

ABONE OL
19 Temmuz 2022, 00:28:56

Tamtur yüzük kaliteli pırlanta taşlar ile tasarlanmış, yüzüklerdir. Günümüzde klasik alyans yüzüklerin yerine de kullanılmakta olan Tamtur yüzükler, Lizay Pırlanta’nın birbirinden özel tasarımlarıyla karşınızda… Gerçek aşkın ve bağlılığı simgeleyen pırlanta tamtur yüzükler Lizay pırlanta farkıyla en yüksek kalitede üretilmiştir. Bütçe dostu yüzük tasarımların yer aldığı yüzük koleksiyonu özel günlerinizde sevdikleriniz için iyi bir hediye alternatifi olacak. Modern ve şık çizgisiyle her koşulda fark yaratmayı seven kadınların tercihi haline gelen tamtur yüzükler, Lizay pırlanta’nın birbirinden modern tarzdaki çizgileriyle kullanıcısına etkileyici bir görünüm vaat ediyor. Özgün tasarımıyla sizleri romantik bir hikâyenin içine çekecek, ışıltısıyla etkileyici tamtur yüzükler, stilinizi tamamlayacak. Evlilik tekliflerinde yeni bir başlangıç yapabilmenize olanak sağlayan tamtur yüzükler aşkınızla aranızda zamanın da ötesinde muhteşem bir etki yaratıyor.

image1 1

Ömürlük Pırlanta Tamtur Yüzükler Lizay Pırlanta’da

Siz de ışıltınızla göz kamaştırmak istiyorsanız tercihiniz ömürlük pırlanta tamtur yüzükten yana olmalıdır. Pırlantanın kalitesi, ömrü, değeri, renkleri, gibi kriterler pırlanta satın alma hususunda oldukça önemli kriterlerdendir. Sizde ömürlük bir pırlanta tamtur yüzük satın almak isterseniz tercihiniz Lizay pırlanta olmalıdır. 40 yılı aşkın bir süredir Mücevher sektöründe faaliyetlerini sürdüren Lizay Pırlanta; sahip olduğu tecrübe ve eşsiz kalitedeki pırlanta ve altın ürünleri sayesinde her zaman tercih edilen bir marka olmaktadır.

Pırlanta Tamtur Yüzüklerin Özelliği Nedir?

Pırlanta tamtur yüzükler; bilhassa evlilik tekliflerinde kullanılan tektaş yüzüklerin yanın sıra pırlanta tamtur yüzüklerde bulunmaktadır. Kadınlar tarafından çok sevilen bu yüzükler çevresi pırlanta taşlarla çevrili modelleri ile artık günümüzde klasik alyansların yerini almıştır. Diğer pırlantalı modellere kıyasla tamtur yüzüklerin tasarımında kullanılan taşlar parmağa takılışı ve kullanımının daha kolay olması için tasarımında çoğunlukla küçük karat ağırlığındaki taşlar kullanılmaktadır.

DİKKAT!  TÜM OKULLAR TUBİTAK KİTAPLARIYLA BULUŞTURULACAK

Tamtur Yüzük Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Tam tur yüzük modellerinde 25 ya da 30 kadar taş sayısı bulunmaktadır. Tamtur yüzüklerde kullanılan taşların sayısı; sizin yüzük ölçünüze göre değişiklik gösterebilmektedir. Bütün olarak, yüzüğün tasarımında kullanılan pırlanta taş sayısı; yüzük modelindeki taşların yerleşim biçemine ve yüzük ölçüsüne göre değişebilmektedir. Günümüzde her geçen gün artan tamtur yüzükler kullanım alanlarıyla birlikte alyanslarının yerini almaya başlamıştır. Farklı boyutlardaki taş seçeneklerinin olmasının ise kullanım açısından oldukça avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yönüyle tamtur yüzükler tasarım açısından en iyisi eve kalitelisini vaat etmektedir. Tamtur yüzük satın almak istiyorsanız en doğru adres Lizay Pırlanta’dır. Online mağaza üzerinden yüzük satın alırken beklentilerinize en iyi şekilde cevap verecek olan Lizay Pırlanta sayesinde en kaliteli ve güvenli bir alışveriş yapmak sizin içinde olumlu bir deneyim olacak. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet