Dolar 32,5945 0.32%
Euro 34,8530 0.32%
Gram Altın 2.497,57 0,53%
Çeyrek Altın 4.335,00 -0,07%
Yarım Altın 8.826,00 -0,68%
Tam Altın 17.080,91 0,35%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Su Kaplumbağası Fiyatları

Su Kaplumbağası Fiyatları

ABONE OL
27 Şubat 2023, 00:48:19

Su Kaplumbağası Fiyatları

Su kaplumbağası fiyatları ne kadar? Evde besleyebileceğiniz canlılar arasında pek çok seçenek vardır, bunların arasında su kaplumbağaları da yer alır. Su kaplumbağası fiyatları ise genel olarak aşağıdaki gibi listelenir

Su Kaplumbağası Fiyatları

Kaplumbağa FiyatıFiyat Aralığı
Pet shop Su Kaplumbağası Fiyatı250 ile 800 TL Arası
Sahibinden Su Kaplumbağası Fiyatı150 ile 500 TL Arası
Kara Kaplumbağası Fiyatı500 – 2500 TL Arası
Kırmızı Yanak Kaplumbağa Fiyatı600 – 800 TL Arası
su kaplumbağası fiyatları, su kaplumbağası fiyatları 2023, su kaplumbağası pet shop fiyatları, sahibinden su kaplumbağası fiyatları, su kaplumbağası güncel fiyatları, su kaplumbağası fiyatları ankara

Su Kaplumbağası Fiyatları

Eğer su kaplumbağası fiyatı ne kadar diyorsanız tüm bunları inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Su Kaplumbağası Nereden Alınabilir?

Canlı kaplumbağa satın almak için birkaç farklı seçenek bulunmaktadır. İlk olarak, petshoplar kaplumbağa satışı yapabilen yerler arasında yer alır. Burada sadece kedi ve köpekler değil, aynı zamanda kuşlar ve balıklar da satılmaktadır. Petshoplarda kaplumbağa satanları araştırarak istediğiniz türü bulabilirsiniz.

Ayrıca internet üzerinde de su kaplumbağası satan yerleri bulmanız mümkündür. Farklı internet sitelerinde araştırarak istediğiniz türde kaplumbağaları inceleyebilirsiniz. Ancak sahiplendirme yöntemini de tercih edebilirsiniz. Bu canlıları hali hazırda besleyenler, satmak yerine sahiplendirmeyi düşünebilirler.

Sahiplendirme ilanlarına ulaşmak için farklı internet siteleri ve sosyal medya platformlarını inceleyebilirsiniz.

Su Kaplumbağası Nasıl Beslenir?

Su kaplumbağaları doğal ortamlarında rahatlıkla beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Ancak evde akvaryumda beslemeye karar verirseniz, ne yedireceğinizi bilmek önemlidir.

Bu canlılar için özel olarak üretilen yemler mevcuttur ve bunları kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra, üç günde bir farklı besinler de verebilirsiniz. Kaplumbağalar hem etçil hem de otçul oldukları için marul, ıspanak, balık, haşlanmış tavuk veya et gibi yiyecekleri de sunmanız mümkündür.

Eğer evde iyi koşullarda besler ve doğru bakımını yaparsanız, su kaplumbağaları 30 yıla kadar yaşayabilirler.

DİKKAT!  1261 Dolar Kaç TL? 1261 $ Ne Kadar? Bugün Anlık

Su Kaplumbağası Ne Kadar Büyür?

Su kaplumbağası almadan önce, bu canlıların ne kadar büyüdüğünü de bilmeniz önemlidir. Böylece daha uygun bir akvaryum seçebilirsiniz.

Bu canlılar, yeni doğdukları zaman 1 yaşına kadar yaklaşık 5-6 cm büyüyebilirler. İkinci yıla gelindiğinde ise 7 ile 12 cm arasında olabilirler. 3. senelerinde 8-13, 4. senelerinde ise 13-19 cm’ye kadar büyüyebilirler. Ancak akvaryum içinde bitkiler ve dekoratif aksesuarlar da yer alacağından, büyük bir akvaryum seçmeniz önerilir.

turtle 1024x570 1
su kaplumbağası fiyatları su kaplumbağası fiyatları 2023 su kaplumbağası pet shop fiyatları sahibinden su kaplumbağası fiyatları su kaplumbağası güncel fiyatları su kaplumbağası fiyatları ankara

Su kaplumbağası akvaryumda yaşar mı?

Su kaplumbağasının yavruyken bakımı oldukça kolaydır. Ancak büyüdükten sonra bakımı daha da zorlaşabilir. Kaplumbağa büyüdükçe akvaryum ve filtre de büyütülmelidir.

Su Kaplumbağası suyu nasıl olmalı?

Sucul türlerde su oranı daha yüksek olması gerekirken, yarı sucul türlerde kara ve su oranı eşit olmalıdır. Su kaplumbağası için akvaryum kurarken kullanılan su, kaynak suyu olmalıdır. Musluk suyu kullanılacaksa, klordan arındırılmış olması önemlidir.

Su kaplumbağalarına ait daha fazla bilgi için bu bağlantıya göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet