Dolar 32,4905 -0.18%
Euro 34,9697 0.36%
Gram Altın 2.434,26 0,46%
Çeyrek Altın 4.117,00 -0,07%
Yarım Altın 8.370,00 0,06%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Sohbet Odaları

Sohbet Odaları

ABONE OL
03 Mayıs 2021, 17:41:42

Türkiyede ilk olarak doksanlı yılların sonlarında, internetin yaygınlaşmasıyla birlikde başladı IRC tabanlı sohbet siteleri. O dönemlerde internet cafelerde ve evlerinde bilgisayar olan her kullanıcının vazgeçilmez mekanı haline gelmişlerdi.Lakin sosyal medya sitelerinin yaygınlaşması ile birlikde, eski önemini kaybetmiş olsada chat siteleri, IRC kullanıcıları tarafından hala daha tercih edilir durumdadır. Günümüzde oldukça geliştirilen bu tür arkadaşlık ve chat mekanları, yazılı olarak iletişim kurmayı tercih eden insanların tutku merkezi halinde vazgeçemedikleri sanal ortamların başında yer almaktadır.

Mobil Sohbet Odaları

Bilgisayarlar aracılığı ile sohbet odaları kullanıcıları, mirc script indirerek bu ortamlarda keyif dolu sohbet edebiliyorlar. Geçmişden günümüze bu iş için mircler kullanılıyordu. Lakin günümüzde, mobil cihazların hayatımıza girmesi ile birlikde sohbet odaları ve sohbet siteleri mobil appletler kullanarak, chat sitelerini cep telefonunza kadar indirgemiştir.Yeni sürümlerde Mobil sohbet odaları ile birlikde evden,okuldan, seyahat halindeyken, molalarınızda vS. dilediğiniz heryerde boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirip yeni insanlar tanımanıza vesile olmak için mükemmel bir fırsat olarak karşınıza çıkmaktadır. Mobil sohbet odaları, cep telefonu ve tabletlerinizin web tarayıcısına site adı yazarak rahatlıkla bağlanıp, sohbet etmeye başlayabileceğiniz, yeni insanlarla tanışabileceğiniz, heryerden rahatlıkla bağlanabileceğiniz harika sohbet ortamlarıdır.

Ücretsiz Sohbet Odaları

Yeni sistemelerde kullanıcılardan hiçbir ücret talep edilmiyor. Sunulan tüm hizmetler standart olarak ücretsiz sunuluyor.Üyeliksiz, herhangi bir ücret ödemeden, herhangi bir kişisel bilgi istenmeden kolayca sizi temsil açısından alacağınız bir adet nickname ile sohbet odaları ve bu tür chat sitelerine giriş yapabilirsiniz. Yeni sohbet siteleri içerisinde oyun kanallarında soru/cevap şeklinde oynanan oyunlara, aynı zamanda radyo kanalımızdaki radyo yayınlarına da ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Seviyeli Chat Odaları

Gerek bayan, gerek erkek farketmeksizin, Sohbet sitemiz içerisinde hiçbirşekilde rahatsız edilmeden sohbetinizi edebilirsiniz.Mekanlarımızın tamamında kullanıcılarımızın huzuru ve refahı için, yönetici ve admin ekibimiz 24 saat görevleri başında bulunacaklardır.Herhangi bir problem yaşanması durumunda kendilerinden sürekli olarak destek ve yardım isteyebilirsiniz. Bu tür Sohbet odaları web sitelerinin girişlerine ve IRC girişlerine /rules komutu ile erişebileceğiniz kurallar koymuştur.Bu kuralların dışına çıkanlar sunuculardan uzaklaştırılmaktadır. Saygı sevgi çerçevesinde sohbet edilip, edep kuralları dahilinde hareket edilmesi elzemdir.

DİKKAT!  MÜDÜR ÖZDEMİR’DEN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet