Dolar 32,3593 0.11%
Euro 35,0172 -0.22%
Gram Altın 2.325,75 0,23%
Çeyrek Altın 4.177,00 -0,36%
Yarım Altın 8.134,00 0,23%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Şeker Hastalığı Ve Sertleşme Problemi

Şeker Hastalığı Ve Sertleşme Problemi

ABONE OL
23 Ocak 2022, 22:44:00

Günümüzde erkekler tarafından yaşanan sertleşme problemi bazı hastalıklar sonucu oluşabilmektedir. Şeker hastalığı da bunlardan biridir. Şeker hastalığının penise giden damarlara zarar vermesi sonucu erkeklerin yarısından fazlasında sertleşme problemi olur. Doğal veya tıbbi yollar ile bu sorun çözülemediğinde penil protez operasyonu kalıcı olarak çözüm sunabilmektedir. Fiyatları ise değişiklik gösterebilmektedir. Bunun dışında sosyal güvenlik kurumunca bu operasyonun ödemesinin karşılanıp karşılanmayacağını öğrenmek için kontrol ettirebilirsiniz.

 Şeker Hastalığı Nedir?

Şeker yani bir diğer adı ile diyabet yeteri derecede pankreasta insülin üretilememesi ya da üretilen insülinin faydalı şekilde kullanamaması sonucunda ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. İnsan vücudu doğası gereği bir enerjiye ihtiyaç duyar. Bu enerji kaynağının en önemli parçası ise hiç şüphesiz glukoz adındaki şekerlerdir. Hiç şüphesiz vücuttaki tüm organlar için glukoz önemli bir besin sağlamaktadır. Glukoz adı verilen şekere hücrelerin ihtiyacı vardı ve hücre tarafından pankreas sayesinde salgılanan insülin adı verilen hormon ile kullanılır. Diyabet adı verilen şeker hastalığı tip tip değişmektedir.

 Şeker Ve Sertleşme

 Diyabet yani şeker hastalığı ve sertleşme problemi birbiri ile bağlantılı hastalıklardır. Çünkü şeker hastalığı damarları etkilen. Penise giden kan taşıyan damarlar etkiler. Bunun haricinde ise sertleşmeyi sağlayan sinirler hasar görebilmektedir. Diyabet rahatsızlığı olan erkeklerin yaklaşık yüzde ellisi veya yüzde yetmişi sertleşme sorunu yaşar. Çünkü şeker hastalığı penisteki sinirlere zarar vermektedir. Bu sinirlerin tahrip olması sonucunda şeker hastalığı sertleşmeyi önemli derecede etkiler.

 Mutluluk Çubuğu

 Sertleşme sorununu doğal tedavi etmenin veya tıbbi olarak tedavi etmenin yetersiz olduğu durumlarda mutluluk çubuğu ile tedavi etmek mümkündür. Bunun diğer adı penil protez olarak bilinmektedir. Bu çubuk penis içerisine yerleştirilir. Kısa süreli bir operasyon ile penise yerleştirilir. Sertleşme sorunu için bu şekilde kalıcı bir çözüm olur. Müşterilerin memnuniyet oranları yüksektir. Penis içine yerleştirilen çubuk iki adettir. Bu iki adet çubuk ister bükülme ister de şişirilme yöntemi ile sertleşmeyi sağlamaktadır. İstediğiniz çubuğu seçebilir istediğiniz yöntem ile penis içerisine yerleştirtebilirsiniz. Tedavilerin yetersiz kaldığı yerde bu operasyona başvurabiliyorsunuz. Size uygun bir operasyon olup olmadığını kontrol etmek için mutlulukcubugu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

DİKKAT!  DİYABET HASTALARI ZATÜRREYE DİKKAT ETMELİ

 Böylece şeker hastalığının sebep olduğu sertleşme sorununu çözmek için penil protez operasyonu geçirilebilir. Daha detaylı bir bilgi almak için mutlulukcubugu.com adresini ziyaret edebilir ve başlıkları inceleyebilirsiniz. Penil protez operasyonunun önemli bir kısmı sosyal sigortalar kurumunda karşılanmaktadır. Ancak fiyatları hastane ve doktora göre değişebilmektedir. Daha da detaylı bilgi edinmek için mutlulukcubugu.com adresine göz atınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri