Dolar 32,5756 0.1%
Euro 35,0459 0.58%
Gram Altın 2.428,75 0,23%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,02%
Yarım Altın 8.363,00 -0,02%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞEHİT YAKUP AKDAĞ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ŞEHİT YAKUP AKDAĞ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ABONE OL
09 Nisan 2023, 01:56:17

ŞEHİT YAKUP AKDAĞ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ çalışanları, geleneksel iftar yemeği için bir araya geldi. Bu yıllık toplantı, meslektaşlarının birbirleriyle sosyalleşmesi, tanışması ve bilgi alışverişinde bulunması için harika bir fırsat yarattı. Ayrıca, ŞEHİT YAKUP AKDAĞ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’nin başarıları ve sıradaki hedefleri hakkında konuşuldu. Bu etkinlik, kurumun güçlü bir birlik duygusuyla hareket ettiğini gösteriyor ve gelecekteki başarıları için umut verici bir işaret.

Şehit Yakup Akdağ Mesleki Eğitim Merkezi’nde Geleneksel İftar

7 Nisan’da Tokat Öğretmen Evinde Düzenlendi

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Tokat Şehit Yakup Akdağ Mesleki Eğitim Merkezi her sene geleneksel olarak iftar buluşmasını bu sene 3’üncsünü gerçekleştirdi. 7 Nisan Cuma günü Tokat Öğretmen evinde düzenlenen iftar yemeğine Okul Müdürü Mustafa Dizman, öğretmenler ve aileleri katıldı. Okunan Ezanın ardından oruçlarını açan Şehit Yakup Akdağ Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenler ve aileleri sohbetler edildi.

Müdür Mustafa Dizman: “Ramazanın Güzelliğini Hep Beraber Yaşamak İstedik ve Böyle Bir Ortam Oluşturduk”

İftarın ardından Şehit Yakup Akdağ Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Mustafa Dizman, gazetemize düzenlenen iftar programı hakkında konuştu. Müdür Dizman, “bu sene 3’üncüsünü düzenlediğimiz iftar yemeğinde arkadaşlarla bir araya geldik. Ramazanın güzelliğini hep beraber yaşamak istedik ve böyle bir ortam oluşturduk. İftarımızı açıp sohbetler gerçekleştirdik. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Seneyi inşallah geleneğimizi devam ettireceğiz. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

1680965354

Geleneksel İftar, Şehit Yakup Akdağ Mesleki Eğitim Merkezi’nde Devam Ediyor

Şehit Yakup Akdağ Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen geleneksel iftar, her yıl bir araya gelen öğretmenler ve aileleri için özel bir etkinlik haline geldi. Okul Müdürü Mustafa Dizman’ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu organizasyon, Ramazan ayının önemine dikkat çekiyor ve birlik-beraberlik duygularını pekiştiriyor.

DİKKAT!  TOKAT İL ÖZEL İDARESİNİN 2024 YILI BÜTÇESİ 1 MİLYAR TL OLARAK BELİRLENDİ

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet