Dolar 32,5130 -0.13%
Euro 34,7663 -0.3%
Gram Altın 2.424,00 -0,25%
Çeyrek Altın 4.121,00 -0,65%
Yarım Altın 8.367,00 -0,64%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE  DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI

ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI

ABONE OL
08 Mayıs 2019, 06:58:21

Vali Dr. Ozan Balcı, düzenlenen programla şehit ailelerine ve gazilere Devlet Övünç Madalyası takdim etti.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Şehit Jan. Uzm. Çvş. Hüsnü Erkut’un babası Mehmet Erkut’a, Şehit Jan. Uzm. Çvş. Hasan Karadavut’un babası Beyler Karadavut’a, Şehit Piyade Söz. Er Gökhan Güllü’nün babası Şahin Güllü’ye ve Gazi Jan. Uzm. Onb. Metehan Doğru’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarını takdim etti.

            Valilik Makamında düzenlenen programa Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı Rifat Dönel, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, gazi ve şehit aileleri katıldı.

            Vali Dr. Ozan Balcı, programda yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratını  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına vermenin gururu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

gaziler%20%C5%9Fehit%20aileleri

“Türk milletinin Fedakâr Evlatları”

            Devleti uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerin ve gazilerin Türk Milleti için övünç ve gurur kaynağı olduklarını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına şu an tüm Türkiye’de gazi ve şehitlerimiz için Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevdi törenleri düzenleniyor. Sizlerle burada olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Şehitlerimiz, Gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Bizi millet yapan en önemli özelliklerden biri bugün insanlarımız sokaklarda hür ve özgür bir şekilde dolaşabiliyorsa, çiftçi tarlasında sanayici fabrikasında yani iş yerinde güvenli bir şekilde çalışabiliyorsa bu imkan şehitlerimiz ve gazilerimizin canı pahasınadır. Ve ailelerinin fedakârlıkları sayesindedir. Bizim için gözünü kırpmadan hayatını feda eden çocuklarımız sadece sizlerin çocukları değil Türk milletinin çocuklarıdır. Elbette ateş düştüğü yeri yakar. Sizleri daha çok etkiler ama şunu bilmenizi isterim ki bu acı hepimizin, bu acı Türk milletinin acısıdır. Onlarda sizlerde bizim başımızın tacısınız. Devlet ve Türk milleti adına onlarla gurur duyuyoruz ve övünüyoruz. Ben Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç madalyası ve beratını devletin birliğini ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına milletin temsilcisi olarak şehitlerimizin ailesine ve gazimize takdim ediyorum.” dedi.

DİKKAT!  Fransa Vizesi İçin Davet Mektubu Örneği Nasıl Olmalıdır?

            Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevdi töreninin ardından Vali Dr. Ozan Balcı, şehit ve gazi aileleriyle fotoğraf çekindi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet