Dolar 32,5331 0.08%
Euro 34,9828 -0.09%
Gram Altın 2.438,87 0,11%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.387,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞEFKAT ELÇİLERİNDEN GÜRYILDIZ BELDESİNE YARDIM ELİ

ŞEFKAT ELÇİLERİNDEN GÜRYILDIZ BELDESİNE YARDIM ELİ

ABONE OL
11 Eylül 2019, 10:11:29
Tokat merkeze bağlı Güryıldız beldesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin ardından evleri zarar gören vatandaşlara Sosyal Destek Hızır tarafından yardım yapıldı.

Tokat merkeze bağlı Güryıldız beldesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin ardından evleri zarar gören vatandaşlara Sosyal Destek Hızır tarafından yardım yapıldı.

Tokat Valiliği koordinasyonunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır kapsamında Güryıldız Beldesinde yaşanan sel felaketinde evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşlar, Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde çalışan ve Sosyal Destek Hızır Projesinde görevli Şefkat Elçileri tarafından ziyaret edildi.

Yaşanan sel felaketinden etkilenen ailelere öncelikle psiko-sosyal destek veren Şefkat Elçileri, sonrasında ailelerin ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaret edilen Ö.Y ve ailesi akabinde bir diğer mağdur Y.E ve ailesinin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak üzere öncelikli eşyaları belirlendi. Sosyal Destek Hızır Tokat Sistemine eklenen ihtiyaçlar, yapılan değerlendirmelerin ardından Sosyal Destek Hızır Tokat projesi bütçesinden karşılandı.

Ö.Y ve Y.E’nin ihtiyaçları olan buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, halı, yatak vb. eşyalar Şefkat Elçileri tarafından kendilerine teslim edildi. Teslim sırasında vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ve  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Mahmut Özdemir’in selamları iletilerek güzel günlerde kullanmaları temennisinde bulunuldu.

İhtiyaçları karşılanan vatandaşlar, “Devletimizin şefkat ellerini her zaman üzerimizde hissediyoruz ve bugün tekrardan hissettirdiniz. Devletimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

DİKKAT!  BANKALAR FAİZ KAYIPLARINI POSTAN ÇIKARIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet