Dolar 32,4832 -0.19%
Euro 34,9367 0.28%
Gram Altın 2.436,31 0,54%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,02%
Yarım Altın 8.376,00 0,13%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA 4-4’LÜK MAÇ

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA 4-4’LÜK MAÇ

ABONE OL
03 Nisan 2023, 21:59:06

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4’üncü grupta ki temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor, 2 Nisan Pazar günü Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda Ordu temsilcisi Ulubey Belediyespor’u ağırladı. Grubun 23’üncü haftası oynandığı maç saat 14.00’da Sivas Bölgesel Hakem Burak Yücetağ yönetti. Kaan Akar (20), Artun Kütükçü (33), Burak Evren (45+1,60) dakikalarda bulduğu gollerle maçı 4-0 kazandı.

ŞAMPİYONLUK ERZİNCAN’A KALDI

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tokat Belediye Plevnespor, Şampiyonluğunu ilan etmek için gün sayıyor. Ligde 3 maçın oynanacağı grupta Plevnespor, yarın (Çarşamba) Erzincan Ulalar, 9 Nisan Pazar günü evinde Karasamsun ve 16 Nisan Pazar deplasmanda ligin son maçı olan Samsun Büyükşehir Belediyespor’la oynayacak. En yakın rakiplerine Çarşambaspor’a (8), Niksar Belediyespor’a (9) puan farkla önde olan Bordo-Beyazlı ekip, Erzincan deplasmanında galip gelerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

16805226241680522623

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Tokat Belediye Plevnespor, evinde ağırladığı Ulubey Belediyespor’u 4-0 skorun ardından As Başkan İsmet Yiğit, Teknik Direktör Semih Tokatlı ve futbolcular gelen galibiyeti değerlendirdi.

AS BAŞKAN İSMET YİĞİT: “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ÖNEMLİ MAÇI DA GERİ BIRAKTIK”

As Başkan İsmet Yiğit, “matematiksel olarak bitmedi ama disiplinimizi bozmadan inşallah önümüzde ki Erzincan maçında özlediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Mücadelesinden dolayı takımımızı bugün çok beğendim, kaliteli oynadılar ve kaliteli bitirdiler. Ulubey Belediyespor maçını 4-0 kazandılar, Tokat halkımıza hediye ediyoruz. Şampiyonluk yolunda bir önemli maçı da geri bıraktık. Teknik ekibimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve siz basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

1680522731

SEMİH TOKATLI: “ERZİNCAN ULULAR MAÇINI KAZANDIĞIMIZ ZAMAN MATEMATİKSEL OLARAK ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ”

Tokat Belediye PlevnesporTeknik Direktör Semih Tokatlı“bir finalin bir tanesi daha bitti. Şimdi Play-Off maçlarıyla birlikte 4 maçımız kaldı, inşallah onları da kazanıp hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi futbolcularım mücadelesi istekleri arzuları inanmışlıkları kutluyorum. Tokat camiamıza taraftarlarımıza ve herkese layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah sonumuzu hayırlısıyla getireceğiz.Çarşamba günü inşallah Erzincan Ulular maçını kazandığımız zaman matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Ama oynamadığımız iki maçımız var,  kazanarak gitmek istiyoruz, Play-Off’lara. Kazanmaya alışmış bir takım, sizlerde takip ediyorsunuz son 18 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik yaptık. Buda kolay bir şey değil, bundan dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum. Bizim her maçta bir uğurumuz var ama uğurdan önce inancımız var. Allah’a şükürler olsun ki çalışıyoruz, bu güne kadar çok çalıştık ve çalışarak buralara kadar geldik. Bundan sonrada inşallah devam edeceğiz. Daha bitmedi yeni başlıyor diye düşünüyoruz, oyuncularımda bu bilinç içerisinde. İlk maçtan beri yatmadan, kaytarmadan sonuç 3-4’te olsa maçın her dakikasında gol arayan skora yatmayan bir ekibimiz, inşallah bu şekilde de devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

DİKKAT!  Karadeniz’de kuvvetli yağmur ve yoğun kar uyarısı

1680522759

ARTUN KÜTÜKÇÜ: “İNŞALLAH SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUK BAYRAĞINI DA DİKECEĞİZ”

Takımının ikinci golünü atan Önliberooyuncusu Artun Kütükçü,“kazandığımız için çok mutluyuz, gol atmak ayrı bir güzel ama önemli olan bugün kazanmamızdı. Çok kritik virajı döndük, şampiyonluk için çok az bir süremiz kaldı. Sezon başından beri çok mücadele ettik, 23 maçımızı güzel bir şekilde tamamladık. İnşallah Çarşamba günü Erzincan Ulalar maçını kazanıp şehre şampiyon dönmek, maç bittikten sonra taraftarımızdan istek geldi, bayrağı sahanın ortasına onurla diktik. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk bayrağını da dikeceğiz.” diye konuştu.

1680522786

BURAK EVREN: “PLAY-OFF’DA 3’ÜNCÜ LİGE ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH”

Ulubey Belediyespor’a 2 gol atarak yıldızlaşan Santrafor oyuncusu Burak Evren, “çok iyi bir maç oldu, bizlere de 2 gol atmak nasip oldu, mutluyuz. Ulubey Belediyespor maçını güzel bir galibiyetle kapattık. Artık tüm Tokatlılara Şampiyonluk hayırlı olsun diyebiliriz. İnşallah Play-Off’da 3’üncü Lige çıkacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

1680522807

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet