Dolar 32,4940 0.24%
Euro 34,5910 0.26%
Gram Altın 2.478,93 -0,17%
Çeyrek Altın 4.393,00 0,53%
Yarım Altın 8.894,00 1,47%
Tam Altın 16.961,96 1,75%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SALGIN SÜRECİNDE ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE HEDİYE

SALGIN SÜRECİNDE ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE HEDİYE

ABONE OL
18 Eylül 2020, 12:02:30
TOPLUMSAL DUYARLILIK ÖRNEĞİ

Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği tarafından Şehit İbrahim Doğan Ortaokulu öğrencilerine kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle okullarından ve arkadaşlarından ayrı kalan çocukların yaşadığı stresi en aza indirmek için yapılan yardım çalışması ile öğrenci ve ailelerine destek olmak amaçlandı.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARI NEŞELENDİRMEK”

Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği Başkanı Fatma Dinçer yaptığı açıklamada çocuklara ve ailelere destek olmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Çocukları pandemi sürecinde neşelendirmek amacıyla hediyeler hazırladıklarını belirten Dinçer, “Dünyamızı etkisi altına alan (Covid-19) kapsamında bizler Dernek olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek üzere; hem çocuklarımıza hem de ailelerine destek oluyoruz. (Covid-19) salgını anksiyete, stres ve belirsizlik gibi duygulara yol açarak tüm dünyanın son derece zorlu bir dönemden geçmesine neden olmaktadır. Bu duygular özellikle her yaştan çocuk tarafından güçlü bir şekilde hissedilmektedir. Türkiye’de de, salgının kontrol altına alınmasına yönelik tedbirler, çocukların evlere kapanmasına neden oldu. Eğitimin geçici olarak durması ile birlikte arkadaşlarından da ayrı kalan çocukların çoğu şu an her zamankinden daha fazla sevgiye ve desteğe ihtiyaç duyuyor. Dernek olarak Şehit İbrahim Doğan Ortaokulu’na çocuk kıyafetleri ve ayakkabılar hediye etiktik Çocuklarımızın pandemi sürecinden korumak en önemli görevimizdir.” Dedi.

ÇOCUKLAR MUTLU OLDU 

Şehit İbrahim Doğan Ortaokulu Müdürü Mustafa Aydoğan, toplumsal duyarlılık ve farkındalıklarından dolayı Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği’ne teşekkür etti.

salgin surecinde cocuklar gulsun diye hediye
DİKKAT!  ZÜBEYDE HANIM LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet