Dolar 32,5089 0.29%
Euro 34,6010 0.28%
Gram Altın 2.491,54 0,34%
Çeyrek Altın 4.417,00 1,08%
Yarım Altın 8.941,00 2,01%
Tam Altın 16.961,96 1,75%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Saç Ekimi Fiyatları İle İlgili En Doğru Bilgi Nereden Alınır?

Saç Ekimi Fiyatları İle İlgili En Doğru Bilgi Nereden Alınır?

ABONE OL
28 Haziran 2021, 01:34:15

Saç ekimi yaptırmayı planlıyor ve saç ekimi fiyatları ile ilgili net bilgi almak istiyorsanız hizmet almayı düşündüğünüz saç ekim merkezi ile doğrudan görüşmeniz gerekir. Çünkü saç ekimi işlemlerinde fiyat kişiye göre değişiklik gösterir. 

Kellik probleminin başarılı bir şekilde çözülebilmesi için ihtiyacınız olan saç kökü miktarı, saç ekim operasyonunun fiyatını belirler. Bu nedenle net fiyatı, yüz yüze gerçekleştirilen ön muayene sonucunda öğrenebilirsiniz. Emphair Saç Ekim Merkezinden, saç ekimi hizmeti almak isteyen kişilere ön muayene sırasında saç analizi yapılır. Bu analiz sonucuna göre ekilmesi gereken saç kökü miktarı net olarak belirlenir. Saç analizi, kişiye en uygun olan saç ekimi yönteminin belirlenmesini de sağlar. 

Ekilmesi Gereken Saç Kökü Miktarı Saç Ekimi Fiyatlarını Nasıl Etkiler?

Saç ekimi operasyonu kişisel bir tedavidir. Çünkü herkesin yaşadığı saç kaybı miktarı farklıdır. Kayıp miktarı farklı olunca, ekilmesi gereken saç kökü miktarı da farklı olur. Bazı operasyonlarda 2000 saç kökü kullanılırken, bazı operasyonlarda 4500 – 5000 arası saç kökü kullanılır. Bu durumda iki operasyon için aynı fiyatın belirlenmesi mümkün değildir. Bu nedenle fiyat belirlemede saç kökü miktarı, önemli bir ölçüttür. Bunun yanı sıra saç ekimi operasyonunun hangi yöntem ile yapıldığı da fiyatın belirlenmesinde önemli rol oynar. 

Görüldüğü gibi fiyatı belirleyen her iki faktörün netlik kazanması için ön muayene gereklidir. Ön muayenesiz verilen fiyatların tamamı, yaklaşık fiyatlar olur. Saç ektirmeyi planlıyorsanız kalitesi ve başarısı ile kendini kanıtlamış Emphair Saç Ekim Merkezini tercih edebilirsiniz. Emphair, ön muayenede ücretsiz saç analizi yaparak net bilgiler ile size özel çözümler sunar.

Ucuz Saç Ekimi Yöntemi Var mı?

Saç ekimi operasyonlarında fiyatı etkileyen en önemli faktör saç kökü miktarıdır. Saç ekimi yöntemlerinde, fiyatın astronomik rakamlara çıkmasına neden olabilecek yöntem mevcut değildir. 

DİKKAT!  Mide Balonu Sonrası Beslenme Nasıl Olmalı?

Saç ekiminde kullanılan yöntemlerin kendine özgü uygulama teknikleri bulunur. Yöntemler arasındaki fiyat farklılığı bu nedenle oluşur. Bazı yöntemlerde saç ekimi işlemi ile mevcut saçları ve ekilen saç köklerini güçlendirici uygulamalar da yapılır. Bu tür uygulamaların yer aldığı yöntemlerin fiyatı biraz daha pahalı olur. 

Emphair Saç Ekim Merkezinde FUE yöntemi, saç ekimi yöntemleri arasında fiyatı en makul olan yöntemdir. Fiyatın uygun olmasının nedeni, kolay uygulanan ve çok tercih edilen bir yöntem olmasıdır. Emphair’in sunduğu hizmetler ve daha fazlası için https://www.emphair.com/tr/sac-ekimi-fiyatlari/ sayfasını ziyaret edebilir veya deneyimli ekibini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet