Dolar 32,3532 0.3%
Euro 35,1407 -0.01%
Gram Altın 2.309,07 1,38%
Çeyrek Altın 4.168,00 0,17%
Yarım Altın 8.067,00 0,15%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Rüyada Kedi Beslemek

Rüyada Kedi Beslemek

ABONE OL
03 Nisan 2023, 13:30:49

Rüyada kedi beslemek, kişinin hayatındaki sevgi ve şefkati ifade eder. Kediler, genellikle bağımsızlık ve sadeliği sembolize eder. Bu nedenle rüyada kedi beslemek, kişinin kendisiyle, iç dünyası ile ilgilenmesine ve ruhsal açıdan huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder. Rüyada kedi beslemek ayrıca, kişinin duygusal olarak tatmin edici ilişkiler kuracağına ve yeni dostluklar edineceğine de işaret eder. Rüya sahibi için bir uyarı niteliği de taşıyabilir ve hayatındaki bazı kişilerin gerçek niyetleri hakkında uyanık olmaları gerektiğine işaret edebilir.

Rüyada Kedi Beslemek

Rüyada kedi beslemek, farklı şekillerde yorumlanabilir. Bu rüyayı gören kişinin emrinde bulunan insanlara işaret eder. Kinini saklayan, gizli bir düşmandır.

Bazı tabircilere göre, bu rüya sıkıntının gitmesine, yapılacak iyiliklere, kişinin hayatını değiştirecek mutlu olaylara, rahatlığa, özlemin gitmesine, gönül ilişkisinde hayırlı gelişmelere, yetenekli ve becerikli bir adamdan görülecek hayra delalet eder.

Diğer yandan, rüyasında kedi beslediğini gören kişi kendini üzecek bir olayla karşı karşıya kalabilir. Ancak, çekilen sıkıntı sonrası kazanılan mal, zorlukların ardından gelecek kolaylık, çekilen üzüntünün devamında ulaşılan nimet ve bereket hali olarak da yorumlanabilir. Kedi besleyen kişinin eline mal geçer ve böylece fakirlikten kurtulur. Bu rüya kişinin emek harcamadan kazandığı malıdır.

Bazı yorumcular kedi beslemeyi haberin olunmadığı gizli bir düşman olarak yorumlarlar.

Rüyada Ankara veya Van Kedisi Görme

Her iki kedi de görünüş itibariyle çok güzel olduğundan bu hayırlı bir rüyadır. Bu rüya sahibinin sevinmesine, mutluluğuna ve gülmeye işaret eder.

Rüyada Siyam Kedisi Görmek

Bu rüya güvenebileceğiniz yumuşak huylu bir arkadaşa işaret eder. Rüyasında Siyam kedisi gören güzel ahlaklı bir arkadaşa sahip olur. Ya da rüyayı gören bekâr birisiyse ahlaklı ve güzel bir eşe sahip olur.

DİKKAT!  Rüyada Dayı Oğlu Görmek

Rüyada Vahşi Bir Kedi Görmek

Bu rüya tabiat olarak da vahşi, sevimsiz ve huysuz bir eştir. Yine kıskançlığa, asiliğe ve insanlar hakkında kötü düşünen bir adama da yorulabilmektedir.

Rüyada Kedi Öldürmek

Bazı tabircilere göre, rüyada görülen kedi hizmetçi veya eve giren hırsızdır. Bu nedenle rüyasında herhangi bir kediyi öldüren kişi hırsız tabiatlı bir adamı görür veya bir hırsızı yakalar ve görevlilere teslim eder.

Rüyada Kedi Eti Yemek

Rüyada kedi eti hırsızlık sonucu ulaşılan mal veya haram paradır. Rüyasında kedi eti yiyen kişi haram bir mal elde eder. Bu rüyayı görenin eline hayırsız bir para geçer.

Kedi ile ilgili çok ayrıntılı olarak anlatılmış tabiri Rüyada Kedi Görmek sayfamızdan okuyabilirsiniz.
Etiketler: rüyada kedi öldürmek
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri