Dolar 32,4832 -0.19%
Euro 34,9367 0.28%
Gram Altın 2.436,31 0,54%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,02%
Yarım Altın 8.376,00 0,13%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
PLEVNESPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

PLEVNESPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

ABONE OL
30 Mart 2023, 14:26:46

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4’üncü grup temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor, 22’inci hafta maçında Çarşamba günü Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumunda saat 14.00’da Sivas temsilcisi İSKAR Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü takımıyla karşı karşıya geldi. Rize bölgesi hakemi Gül Demir’in yönettiği karşılaşmada Sefacan Doğru, Faik Sancaktutan ve Oğuzhan Sümer hakem heyeti görev yaptı. Soğuk hava ve hafta içi olması nedeniyle az sayıda takip ettiği ligin 22’inci haftasında Plevnespor, Muhammed Emir Özbilen (20), Ahmet Uzun (63), Abdullah Demir (79, kendi kalesine), Muhsin Polat (90) ve Kaan Akar’ın (90+5) kaydettiği golle maçı 5-0 kazandı.

MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4’üncü grup 22’inci hafta Tokat Belediye Plevnespor, İSKAR Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü maçın ardından Teknik Direktör Semih Tokatlı ve futbolcular gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

SEMİH TOKATLI:  “TOKAT’A VE TOKAT SPOR CAMİASINA YAKIŞAN 3’ÜNCÜ LİGE YAŞATACAĞIZ”

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, “biz her maçı final olarak gördüğümüzü belirtmiştik. Bu maçı da kazandık, bunu da atlattık. Şimdi önümüzde dört tane final maçımız var. Birde Play-Off ve final oynayacağız. Her maçta iyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Kazanma arzusu, skora rağmen sahada oynanan futbol mücadele her şey çok iyiydi. Bize bu imkânları sunan Eyüp Başkanımızın varlığı bizim için güç kaynağı. Kazandığımız bu maçı kendisine hediye ediyoruz, inşallah Tokat’a ve Tokat spor camiasına yakışan 3’üncü Lige yaşatacağız. Kazandığımız bu maçlardan sonra şampiyon olduk denilemez, çünkü bizim alacağımız 12 puan var. İnşallah bu 12 puanı aldığımız zaman şampiyonuz diyeceğiz. Her zaman söylüyorum, bizim için her maç final niteliğinde.” dedi.

1680175248

FERHAT OĞUZ: “TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR’DA DA İNŞALLAH İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYACAĞIM”

DİKKAT!  Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifini Ziyaret Etti

Orta saha oyuncusu Ferhat Oğuz, “Bu gün ağır bir zeminde oynadık, şartlar çok zorluydu. Ona rağmen güzel mücadele ettik. İyi savaşarak hak ettiğimiz galibiyeti aldık. İyi bir takımız, bizim için güzel bir maç haftası oldu. Güzel bir maç periyotu geçti. Kazandık, rakiplerimiz kaybetti, rahatladık ama bu mücadelemizi asla bırakmayacağız. Bu sene çıktığım hiçbir maçı kaybetmedik, şükürler olsun ikinci maçım bunu da kazandık. Benim açımdan bakılırsa seri devam ediyor, bir şampiyonluk yaşadım zaten. Tokat Belediye Plevnespor’da da inşallah ikinci şampiyonluğu yaşayacağım. Şükür ki yenilgi yüzü görmedim, inşallah sezonu namağlup bitireceğiz.” diye konuştu.

1680175264

YÜCEL YILDIRIM: “DEVAMINI GETİRECEĞİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Ön Libero oyuncusu Yücel Yıldırım, “İSKAR Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü’nü 5-0 yenerek çok şükür galip geldik. Hocalarımızın arkadaşlarımızın emeğine sağlık, bundan sonrada inşallah galip geleceğiz, kazanacağız. Devamını getireceğiz şampiyon olacağız inşallah” şeklinde konuştu.

1680175276

BURAK KAAN SEZGİN: “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÇOK GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU”

Santrafor oyuncusu Burak Kaan Sezgin, “Biz her maça final havasında çıktık, İSKAR Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü’ne de aynı şekilde. Şampiyonluk yolunda çok güzel bir galibiyet oldu. Şampiyonuz diyebiliriz bu saatten sonra Allah’ın izniyle. Bu maçta ikinci yarıda dâhil oldum, takımımızın kazanması için mücadele ettik. Hocamız bana şans verdikçe takım için elimden gelen mücadelemi vermeye devam edeceğim. Bugün havanın soğuk olması ve hafta içi olmasından dolayı az sayıda taraftarlarımız geldi, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle Niksar ve Çarşamba maçında mücadele etmemize etki oldu. Pazar günü evimizde oynayacağımız Ulubey Belediyespor maçını kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız. Taraftarlarımız bu maça gelsinler ve şampiyonluk meşalesini yaksınlar.” açıklamasında bulundu.

1680175288

Tokat Belediye Plevnespor, 2 Nisan Pazar günü Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda saat 14.00’da Ulubey Belediyespor’la ligin 23’üncü hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.

DİKKAT!  Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Av.Yusuf BEYAZIT’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet