Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Plastik Kart Yazıcı

Plastik Kart Yazıcı

ABONE OL
22 Haziran 2022, 11:06:28

Kart yazıcılar barkotlu proximityli ya da bu kart kullanıcılarını temsil edecek şekilde kullanıcıların belirttiği şekilde kart basmaya yarayan cihazlardır. Elektronik ortamda şablonlar ile logolar ile hazırlanan tasarımlar kartların üzerine basılarak kartların üretimi sağlanır. Haberleşme olarak usb bellekler kullanan kart yazıcı cihazlar kullanım olarak oldukça basit aletlerdir.

Kart yazıcılar her türlü kartlı sistemleri oluşturmada kullanılabilir. Öğrenci kartlarında iş saatlerinin belirlenmesinde kullanın iş giriş çıkış kartları, hediye kartları, üyelik kartları, kontrol kartları gibi birçok alanda kullanılan kartlar bu kart yazıcı aletleri sayesinde üretilir. Kart yazıcı cihazlarında ise başı İtalya’da üretilen Sunlıgth ve Kore’de üretilen Cıaat cihazları çeker. Bu kart yazıcı cihazlarının Türkiye dağıtımını yapan şirket ise Perkotek şirketidir. 

Dünya çapında 79 ülkede kullanılan bu iki cihaz Türkiye’de de Perkotek dağıtımı aracılığıyla büyük bir hızla yayılmaya devam ediyor. Yeni geliştirilen bu cihazlar hem yazılımsal hem de donanımsal olarak büyük ayrıcalıklar ve yenilikleri kullanıcılara sunuyor. En büyük özellikleri ise maliyeti yüksek olan bu kart basma işinin maliyetini en aza çeken cihazlar olması. Minimum bütçe prensibi ile çalışan bu cihazların şimdiden kart yazıcıları arasında en iyi yere oturması içten bile değil. Ribon kullanım miktarı çok olan bu cihazlar rakiplerinden oldukça üst düzey. Yazılımsal olarak da çok fazla imkan ve kart basma şekli sunuyor cihazlar.   

DİKKAT!  İran Halıları Neden Çok Değerlidir?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet