Dolar 32,5484 0.24%
Euro 34,8105 0.15%
Gram Altın 2.492,74 1,24%
Çeyrek Altın 4.347,00 0,56%
Yarım Altın 8.907,00 0,91%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Plastik kart yazıcı

Plastik kart yazıcı

ABONE OL
24 Haziran 2022, 15:02:07

Kaliteli bir kart yazıcı ürününe ihtiyacınız mı var? O halde hemen tercihinizi perkotek.com bünyesinden yana kullanabilir, bu alanın çok satan ürünlerini doğrudan değerlendirme olanaklarına sahip olabilirsiniz. Personel takip kartlarını basmak, sahada görevli olan personellere firmanızı temsil eden kartların basımını sağlamak, diğer tüm kart basımlarını sağlayabilmeniz bakımından Plastik kart yazıcı ürünleri tam da sizlere göre! Bu alanda bir tercih yaparak, siz de dönemin en çok satan ürünlerini doğrudan görme olanaklarına sahip olabilirsiniz. %100’E kadar kaliteli ve sizlerin kartlar için ödediği tutarların tüm maliyetlerinden sıyrılmanıza olanak tanıyacak olan bu ürünler, her daim kitleler tarafından da önemsenen bir ürün çeşidi olarak görülüyor! Bu noktada ise çalışma stiliyle göz dolduran ve oldukça hafif olan, baskı kalitesini birinci sınıf olarak tarafınıza ulaştıran bu ürünü siz de hemen satın almaktan geri kalmayın.

Plastik kart yazıcının yanına bir de kartlı geçiş sistemi!

Eğer personellerinize takip ortamı kurmak için bu ürünü satın alıyorsanız, aynı anda ürünü destekleyecek olan alternatif bir ürünü de gözden geçirme şansları sunuyoruz. Bu süreç zarfında ise en çok göze çarpan ürün Kartlı geçiş sistemi ve geçiş kontrol sistemleridir! Günümüzün hit kazanmış olan ürünleri, Temic ve Mifare kartlar ile beraber geçiş izni verilmiş olan tüm kullanıcılara sorunsuzca bir geçiş ortamını yaratmaktadır. Güncel olarak hizmetleri ele almak ve bu noktada hizmet standartlarını her daim ön planda tutmanıza olanak sağlamak bakımından da çalışıyoruz. İster yerli üretim, isterseniz Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz markalar dahilinde bir ürün satın alımını gerçekleştirmek istiyorsanız hemen firmamıza ulaşmaktan geri kalmayın.

Alanının lideri konumunda yer alan Perkotek ailesi, her daim sizlere kalitesiyle ön plana çıkmış ürünleri sıralamaktadır. Bunun yanı sıra personel takibini de yapabileceğiniz bir ürün satın almak ister misiniz? Bu alanda hit kazanmış olan ürünleri doğrudan sunan ve 50,000’e kadar personel takibini güvenle yapabileceğiniz ürün türlerini doğrudan değerlendirmek söz konusudur. Tamamen cazip bir ortam zeminini sunduğumuz gibi, bu sayede ise artık personel güvenliğini ve takibini son kalite cihazlarla beraber ele almak söz konusu oluyor!

DİKKAT!  Moda Ala Tesettür Giyim ile Modayı Yakala

PERKOTEK Yüz tanıma sistemi adı altında satışa sunulan ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından beğenilen bu ürünler, sorunsuz bir takip aşamasını ele alma kapsamında sizlerin destekçisi oluyor. Bu cihazla beraber hayatınıza dahil olacak kolaylıklar ise;

  • 50,000’e kadar personeli tek bir sistemle yönetin.
  • El teması olmamasından dolayı diğer ürünlere nazaran daha uzun ömürlüdür.
  • Oldukça kullanışlı ve 8-10 cm’den sizleri algılayabilen bir üründür.
  • Personel takibini saniyesi saniyesine yapma özelliklerine sahiptir.
  • Maaş hesaplamaları, izinli ve raporlu günleri görme, ekstra avans veya ek mesai ücretleri hesaplama konusunda da çözümler sunmaktadır. 
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet