Dolar 32,5470 -0.03%
Euro 34,9282 0.07%
Gram Altın 2.432,64 0,10%
Çeyrek Altın 4.155,00 0,17%
Yarım Altın 8.437,00 0,19%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Pimak Artık Dünya Markası

Pimak Artık Dünya Markası

ABONE OL
25 Şubat 2022, 13:01:44

Pimak mutfak ürünleri kalitesi sayesinde 1993 senesinden beri tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Artık dünyaya açılarak da dünyanın 4 bir yanına çeşitli tasarımlarını sunar. Mutfak ürünlerinin çeşitliliği, tasarımlarının özgün olması, kalitesi, hizmeti ve satıştan sonra verdiği hizmetler doğrultusunda Türkiye’de en çok tercih edilen endüstriyel mutfak ürünleri firmalarından biridir.

a2

Pimak Co- Founder; Cuma Ergün şöyle diyor

Pimak Avrupa’ya, Orta Doğu’dan Asya’ya ve Afrika  olmak üzere +70 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin en büyük Endüstriyel mutfak ürünleri satıcısıdır. Bayilerimizle Türkiye’nin her noktasında halkımıza hizmet verirken, yurtdışında ise 11 ülkede mağaza açarak geniş bir coğrafyaya yayıldık” diye konuştu.

Pimak’ın sunduğu profesyonel mutfak ürünleri piliç çevirme, pizza fırını, ızgara, fritöz, ocak ve pasta& börek fırınıdır. Birbirinden farklı işleve ve özelliğe sahip olan bu modellerin tasarımları da farklıdır. Aynı zamanda her türlü mutfağa ve işletmeye uyumlu olabilecek şekilde yapılmaktadır. Bu sebeple dünya çapında da mutfaklara uygun olabilecek endüstriyel ürünler üretmeye başlamıştır. Ürünlerin proje çizimleri, tasarımları, boyutları gibi her türlü özelliği konuşularak en uygun şekilde üretilmektedir.

Profesyonel Endüstriyel Mutfak Ürünlerinin Avantajları

Profesyonel endüstriyel mutfak ürünleri kullanmak pek çok açıdan hem personele hem işletme sahibine hem de müşteriye avantaj sağladığı için özellikle büyük toplu beslenme sistemlerinde çok fazla tercih edilmektedir. Artık küçük işletmelerde de küçük kullanışsız mutfak ürünleri yerine endüstriyel mutfak ürünleri tercih edilmektedir. Endüstriyel mutfak ürünleri kullanımı daha az insan gücü gerektirmektedir. Bu nedenle fazladan personel çalıştırmaya gerek duyulmayacaktır.

Bu ürünler sayesinde mutfaktan daha hızlı ürünler çıkartılabildiği için özellikle büyük ve yoğunluğu yüksek olan işletmelerde çok fazla kullanılır. Bu mutfak ürünlerinin yapımı direkt olarak toplu beslenmeye yönelik olduğu için ürünler tazeliğini her zaman korur. Aynı zamanda pişirme yöntemlerine yönelik üretilir. Endüstriyel mutfak ürünleri küçük mutfak ürünlerine göre daha kaliteli olduğu için daha uzun bir ömre sahiptir. Sürekli olarak arızalanmalar olmaz ve buna yönelik olarak işlerde de aksama olmaz. Hijyene ve emniyete de önem vererek üretildiği için herhangi bir sağlık sorunu oluşturmaz.

DİKKAT!  TKDK’DAN 1,5 MİLYAR TL’LİK HİBE PAKETİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet