Dolar 32,5565 0.04%
Euro 35,0212 0.42%
Gram Altın 2.419,78 -0,14%
Çeyrek Altın 4.115,00 -0,12%
Yarım Altın 8.354,00 -0,13%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
PAZAR TURİZMİ İÇİN BÜYÜK PROJE HAZIRLANIYOR

PAZAR TURİZMİ İÇİN BÜYÜK PROJE HAZIRLANIYOR

ABONE OL
09 Eylül 2019, 10:07:15
Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar ilçesinde düzenlenen ‘Muhtarlar Toplantısı’nda ilçedeki turizmi harekete geçirmek için Ballıca Mağarası, Kaz Gölü ve Şelale için büyük bir projenin hazırlandığını söyledi.

Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında Pazar Belediyesi Konferans Salonunda ‘Muhtarlar Toplantısı’ düzenlendi. Pazar Kaymakam Vekili Mustafa Karali, Pazar Belediye Başkanı  Erdoğan Yılmaz, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, il genel meclis üyeleri, il ve ilçe kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, toplantının düzenlenmesindeki amacın muhtarları yerinde dinlemek ve sorunları yerelde çözmek olduğunu söyledi.

Muhtarlar tarafından iletilen talepleri yerine getirmek ve sorunlara çözüm üretmek için işlerin takip edileceğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar’ın gelir kaynakları arasında yer alan tarım ve turizm alanındaki çalışmalara ağırlık verileceğini söyledi.

Pazar’ın Tokat’ın kıymetli ilçelerinden biri olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar’ın Ballıca Mağarası, Kaz Gölü ve Şelalesi için büyük bir proje hazırlandığını, projenin gerçekleşmesi ile de ilçenin turizminin canlanacağını kaydetti. İlçenin tarımsal anlamda büyük bir potansiyeli olduğunu kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, tarımsal gelişmeyi önemsediğini belirterek, “Çiftçinin ve tarımın dostuyuz. Çiftçinin cebine para girmesini sağlayacak bütün çalışmaların destekçisiyiz.” dedi.

Eğitim Tokat kapsamında yapılan çalışmaların artarak devam etmesini isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar Hükümet Konağı’nın restore edilerek, buranın kadın eğitim merkezi ve çocuk kütüphanesi olarak hizmet verip, ilçenin taçlandırılacağını söyledi.  İlçede Z-Kütüphanesi olmayan okul kalmaması için talimat veren Vali Dr. Ozan Balcı, kitap okumanın yaygınlaştırılmasını istedi.

İlçedeki taşımalı eğitimde okul servislerinin sıkı denetim altında tutulması gerektiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, eğitim öğretim öncesi ilçedeki ve köylerdeki fakir fukara, garip gureba öğrenciler ile şehit ve gazi çocuklarının tespit edilerek, kırtasiye ve giyecek ve diğer her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasını istedi.

Sosyal Destek Hızır Tokat projesinin amaçlarından birinin devletin şefkatli elinin ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduğunun hissettirilmesi olduğunu ifade ederek bu kapsamda muhtarlardan mahalle ve köylerindeki dezavantajlı vatandaşlara destek çıkılmasını ve bildirilmesini isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, sorunların çözümünün sıkı takipçisi olacağını ifade ederek, toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

DİKKAT!  Tekerrür Ne Demek
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
tokat lı bunu yemez
tokat lı bunu yemez
4 yıl önce

bu valiler sadece göstermelik işlerle uğraşıyor ve suni gündem. şehirde işsizlik aldı başını gidiyor. vali bey bırak bu formalite işleri köklü kalıcı merhem ol bu şehre. günü kurtaran siyasetçilerin gölgesinde rolünü oynuyorsun. yazık ne devlet ciddiyeti kaldı nede millet sevgisi. belediye başkanı ve siyasilerle bol bol açılış ve törenlerde poz vermez vali. sizin aldığınız maaşı helal ediyormusunuz vallahi tattışılır. nede olsa tokat da olumsuzlukları su yüzüne çıkaran ne muhalefet basın ne de etkili muhalefet siyasi güç var. onun için meydan boş. nereye kadar bakalım gidecek bu boş araba.uçurumdan yuvarlanınca eyvah eyvah diyen saf tokat lılara da artık acımıyorum.

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet