Dolar 32,5256 -0.08%
Euro 34,8039 -0.2%
Gram Altın 2.432,70 0,11%
Çeyrek Altın 4.132,00 -0,39%
Yarım Altın 8.392,00 -0,34%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Otomatik Kepenk Sistemlerinin Çeşitleri Nelerdir?

Otomatik Kepenk Sistemlerinin Çeşitleri Nelerdir?

ABONE OL
23 Aralık 2021, 20:15:59

Otomatik kepenk sistemleri kullanım kolaylığı bakımında oldukça konforlu ve güveli ürünlerdir. Fenestra otomatik kepenkler, kalite ve özellikleri bakımından oldukça nitelikli ürünlerdir.

Müşteri odaklı çalışmalarımız sayesinde, memnuniyeti en üst düzeyde karşılamakta son derece başarılı durumdadır.

Ürünlerin kullanım koşulları ve sahip oldukları teknik özelliklere göre farklı farklı çeşitleri kullanılmaktadır. Hem evinizin hem de iş yerlerinizin güvenliği ve konforu için kullanabileceğiniz bu ürünlerin değişik türde kullanımları da bulunmaktadır. Son olarak; çelik kepenk, alüminyum kepenk gibi çeşitler piyasada farklı fiyat skalasında yer almaktadır.

Galvenizli Çelik Otomatik Kepenk

Galvanizli çelik, korozyondan korumak için kimyasal olarak işlenir. Çelik çinko tabakası ile kaplandığından pas, korunan çeliğe zarar vermez. Galvanizli çelik birçok alanda önemli bir malzeme olarak kullanılmaktadır. Bunlar arasında gemi yapımı, otomobil ve inşaat sektörleri en iyi bilinenleridir. Çeliği korozyondan korumanın temel kuralı, çeliği başka bir metal olan çinko ile kaplamaktır. Çelik, sıcak daldırma çinkoya daldırıldığında, kimyasal bir reaksiyon gerçekleştikten sonra çinko çeliğin yüzeyini kaplar. Çinko, çeliğin yüzeyine boya gibi yapışmakla kalmaz, aynı zamanda sıcak daldırma galvanizleme işleminden sonra çeliğin bir parçası olur.

Galvanizli kepenk kısaltılmışı galvanizli çelik olup panjurların paslanmasını önler ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu çelik sarmal kapılar, hırsızlık, vandalizm ve fırtınalara karşı koruma sağlayan tüm uygulamalar için uygun maliyetli bir çözümdür. Çelik kepenk türü olan bu tür fiyat bakımından oldukça avantajlıdır. Fiyat bilgisi ve modelleri için www.fenestra.com.tr sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Pencereli Ekstrüzyon Alüminyum Kepenk

55, 77 ve 100 mm yüzey genişliklerine sahip ekstrüde alüminyum profiller, estetik yüzey yapısının artan güvenliği ve sağlamlığı nedeniyle orta büyüklükteki yaşam ve çalışma alanlarında kullanıma uygundur. Ekstrüde lameller ev ve işyeri güvenliğini, ısı, ses ve rüzgâr direncini artırarak daha yalıtımlı bir ortam sağlar. Estetik bir yüzey yapısına sahip 100 mm genişliğindeki profil, büyük endüstriyel formatlarda kullanıma uygundur. Ürün boyutlarına ve kullanım amacına bağlı olarak borulu motorlar, zincirler veya kutu motorlarla üretilir. Uygulamaya bağlı olarak, düğme kontrolü, komut kontrolü ve güvenlik ışık bariyeri olarak da sağlanır. Ekstrüzyon prosesi kullanılarak üretilen kepenk sistemi, kullanıcılara uzun kullanım ömrü ve ek güç sağlar. Bu sistemler, hammaddelerin alüminyum kalıplarda işlenmesiyle oluşturulmakta, kalifiye ve hızlı profesyonel kadro tarafından üretilmekte ve yüksek düzeyde hizmet ile montaj hizmeti verilmektedir. Alüminyum kepenk türü olan bu tür geniş fiyat yelpazesiyle sunulmaktadır.

DİKKAT!  “GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNDE KDV YÜZDE 1 OLMALI”
ara resim

Poliüretan Dolgulu Galvanizli Çelik Kepenk

Poliüretan dolgulu çelik kepenkler otomatik kepenk çeşitleri içerisinde yer almaktadır. Isı, yalıtım ve güvenlik için kullanılabilecek en güzel otomatik kapı çözümleridir. Günümüz modern mimarisinde ve evlerinde poliüretan dolgulu çelik kepenkler hem işlevsellik hem de estetik açısından daha önemli hale gelmektedir. Poliüretan dolgulu çelik paneller, diğer kepenklere göre darbelere ve rüzgara karşı daha dayanıklı, güçlendirilmiş paneller ile son derece dayanıklı kullanım sağlar.

Yalıtımlı Çelik Otomatik Kepenk Profilleri rulo döküm olup kepenk ölçülerine göre farklı tip ve kalınlıkta profiller kullanılmaktadır. Bu kepenklerde poliüretan dolgulu çelik ve taş yünü dolgulu çit katmanlı çelik profiller kullanılmaktadır. Poliüretan dolgulu çelik panjurlar, iklim koşullarının önemli olduğu yalıtımlı işyerleri, depolar ve marketler için ideal bir çözümdür. Poliüretan Dolgulu Çelik Panjur Profili, şartnamenize özel olarak üretilir, her ölçü ve açıklıklara uygun, kullanımı rahat ve güvenlidir, patlayıcı ve yanıcı maddelere karşı dayanıklıdır. Binayı güvenli bir şekilde koruyun. Çelik otomatik panjurlarda kullanılan motor tipi güçlü, sessiz ve dayanıklıdır.

Fenestra, çelik kepenk ve alüminyum kepenk çeşitlerinin tamamını üretmektedir. Fiyat politikası olarak da müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hareket etmektedir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet