Dolar 32,5047 -0.12%
Euro 34,9771 0.37%
Gram Altın 2.430,60 0,31%
Çeyrek Altın 4.093,00 -0,66%
Yarım Altın 8.326,00 -0,47%
Tam Altın 16.290,14 -0,02%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Online terapi avantajları

Online terapi avantajları

ABONE OL
31 Mart 2021, 22:49:31

Psikoterapi birçok insanın hayatında ihtiyaç duyabileceği bir tedavi sürecidir. Herkesin bazı dönemlerde ruhsal sorunları oluşabiliyor. Kimi zaman çocukluktan gelen sorunlar yetişkin dönemlerde kendini gösteriyor. Kimi zamanda yaşanan zorlu yaşam koşulları insanlarda bazı ruhsal sorunlara neden olabiliyor. Ancak yaşanan her nasıl bir sorun olursa ve kaynağı ne olursa olsun, psikoterapi ile çözüme kavuşabiliyor.

Psikoterapi seansları farklı iki şekilde uygulanabiliyor. İsterseniz klinik ortamında yapılan yüz yüze terapi seansları ile her tür ruhsal sorununuza bilimsel çözümler bulabilirsiniz. Ya da online psikolojik danışmanlık desteği ile görüntülü ya da sesli görüşmeler yapabilirsiniz.

Online terapi hizmetinin sizlere sağlamış olduğu çok önemli avantajlar bulunuyor. Öncelikle online terapi ruhsal sorunlarına gizlilik içerisinde bir çözüm arayan kişiler için en ideal yöntemlerden birisidir. bir klinik ortamına gitmeden, evlerinizden online terapilere katılabilirsiniz. Düzenli online seanslarda evlerinizden ya da işyerlerinizden görüntülü ya da sesli görüşmeler yapabilirsiniz. Bununla birlikte online terapiler çok önemli zaman ve konum avantajı sağlıyor. Kliğine gitmeye gerek kalmadan zamanda tasarruf ederek terapilerinize katılım sağlayabilirsiniz.

Online terapilerin sunmuş olduğu en önemli avantaj ise sizlere tavsiye edilen ve Türkiye çapında bilinen en başarılı psikologlarla görüşme şansı elde edebilirsiniz. hangi ilde görev yapıyor olursa olsun online terapist desteği ile onlarla iletişim kurabilirsiniz.

İzmir’in en iyi psikolojik danışmanlık merkezlerinden birisi olan Nora Psikoloji bünyesinde online terapi hizmeti alabilirsiniz. Dilerseniz İzmir içinde bulunan klinikte yüz yüze görüşmeler yapabilirsiniz. Dilerseniz en çok tercih edilen online terapi yöntemi ile tedavi olabilirsiniz.

Nora Psikoloji online psikolog

Nora Psikoloji İzmir’in en iyi terapi merkezlerinden birisidir. Nora Psikoloji bünyesinde görev alan psikologlarla hem bireysel alanda hem de aile danışmanlığı ve ergen psikolojisi alanında tedavi görebilirsiniz. Online terapi eşliğinde görüntülü ve sesli görüşmeler yapabilirsiniz.

DİKKAT!  ÇEDAŞ ‘ENERJİ TİMLERİ’ TOKAT’TA KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN 7/24 GÖREV BAŞINDA

Nora Psikoloji bünyesinde görev alan tüm psikologlar uzun yıllardır deneyim sahibi olan ve İzmir’in en iyi psikologlardır. İnternet sitesine giriş yapabilir ve online görüşme için randevu alabilirsiniz. Her bir psikolog için sitede yer alan özgeçmişleri inceleyebilirsiniz. Danışan yorumlarını okuyabilirsiniz. Ve kendinize en yakın hissettiğiniz danışman ile birlikte terapilere başlayabilirsiniz.

Nora Psikoloji online terapi sürecinde bireysel terapilere başvurabilirsiniz. Kendinizde fark ettiğiniz ve sizi mutsuz eden tüm ruhsal sorunlarınız için bireysel destek sağlanıyor. Anksiyete, depresyon, panik atak, stresle baş edebilme, öfke kontrolü, sosyal ilişkiler ve çok daha fazlası için tedaviler uygulanıyor. Var olan tüm sorunlarınızın boyutu ve hangi aşamalarda olduğu tedavi sürecini direk olarak etkiliyor. Her tür ruhsal sorununuzda en kısa sürede bir çözüm arayışında bulunmanız öneriliyor. Çünkü ruhsal sorunlar ne kadar küçük boyutta olursa çözümü de o kadar hızlı ve kolay oluyor. Nora Psikoloji ile bir an önce iletişime geçebilirsiniz.  

https://norapsikoloji.com/online-terapi/

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet