Dolar 32,5668 0.13%
Euro 34,9906 -0.12%
Gram Altın 2.439,55 0,14%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.386,00 0,04%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Okeanos İspanyolca Türkçe Çeviri

Okeanos İspanyolca Türkçe Çeviri

ABONE OL
14 Haziran 2022, 01:04:16

En çok kullanılan dillerden biri olan İspanyolca tercüme hizmeti hem bireysel hem de kurumsal şirketler tarafından verilebilir. Çevrilecek metnin kullanım amacına ve niteliğine göre alınacak hizmet de değişir. Örneğin, kişisel bilgi edinme amacıyla çevrilecek metinler için daha az maliyetli bireysel çeviriler yeterli olacaktır. Öte yandan, uzmanlık gerektiren ya da teknik bilgi içeren metinlerin tercüme edilmesi için kurumsal bir firmadan destek almalısınız.

İspanyolca Türkçe Çeviri

Kulanım yoğunluğuna açısından İspanyolcayı diğer dillerden ayıran önemli noktalar vardır. Bunları aşağıdaki maddelerde özetleyebilir.

  • İspanya başta olmak üzere 21 ülkenin resmi dilidir.
  • Anadil vasfı ile en çok konuşulan dildir.
  • İngilizce, Çince ve Hintçeden sonra en çok konuşulan dördüncü dildir.
  • İnternet sitelerinde dil kullanımı açısından üçüncü dil olarak yer alır.

Ana dil olarak İspanyolcayı kullanan ülkelerde, farklı bir dil bilen kişiler dahi turistlerle İspanyolca konuşmaya özen gösterir. Tarihsel olarak İspanyol sömürüsünde olan Latin Amerika ülkelerinin tamamı İspanyolca konuşur. Ekonomik olarak bu ülkelerin geleceği düşünüldüğünde, İspanyolca geleceğin en parlak dilleri arasında sayılır.

Venezuela başta olmak üzere, Türkiye’nin Latin Amerika ile diplomatik, siyasi ve ticari ilişkilerinin artması, İspanyolca tercüme gereksinimini de arttırıyor. Her gün her alanda daha fazla metnin İspanyolcaya çevrilmesi talep ediliyor.

İspanyolca Tercüme Hizmeti

Son dönemde İspanyolca tercüme yoğunlukla ticari faaliyetler için gerekiyor. Latin Amerika’da açılan yeni yatırım fırsatları Türk ihracatçılar için bölgeyi bir odak haline getiriyor. İspanyolca, üretim, sağlık, kültür gibi çok farklı sektörlerde Türk insanının önüne çıkıyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan tercüme hizmetlerinin birçoğu bugün online ya da freelance olarak da yapılabiliyor. 

Resmi kurumlarca istenilen belgeler ise genellikle noter onaylı olarak yeminli tercümanlar tarafından yapılması bekleniyor. Bu da daha kurumsal bir hizmet gerektiriyor. Kısacası, İspanyolca tercüme ihtiyaçları için metnin kullanım alanına ve niteliğine göre bir hizmet alımı yapmanız gerekiyor.

DİKKAT!  KÜTÜPHANEYE ÜYE SAYISI BİR YILDA İKİ KAT ARTTI

Çeviri talepleriniz ve  hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya  0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet