Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÖDÜLLÜ ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI BU YIL DA YAPILIYOR

ÖDÜLLÜ ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI BU YIL DA YAPILIYOR

ABONE OL
27 Eylül 2019, 10:53:30
Tokat Belediyesi tarafından “Okullar arası Atık Pil Toplama” ve “Öğrenciler Atık Elektronik Eşya Topluyor” yarışmalarının bu yıl 6'ıncısı düzenleniyor.

Tokat Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanlığınca başlatılan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen Sıfır Atık Projesine destek olmak amacıyla TAP Derneği ile işbirliği içerisinde okullar arası atık pil toplama yarışmasının altıncısı düzenleniyor.

Tokat Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kampanya 16 Eylül 2019 tarihinde başlatılmış olup, 30 Nisan 2020 tarihine kadar devam edecektir. Yarışmaya Anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve lise öğrencileri katılacaktır.

Tokat Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen “Atık Pil Toplama” yarışmaları ile bugüne kadar 10 Ton atık pik toplanmış ve TAP derneğine teslim edilmiştir.

Yine Tokat Belediyesi ve TÜBSİAD işbirliği tarafından bu yıl 2.’si düzenlenecek olan “Öğrenciler Atık Elektronik Eşya Topluyor” kampanyası ile okullara topladıkları e-atıklara göre çeşitli hediyeler verilecek. Kampanyaya katılmak isteyen okulların 15 Kasım 2019 tarihine kadar http://basvuru.tyk.org.tr adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.” denildi.

BAŞKAN EROĞLU: SİZDE BİR ÇOCUK SEVİNDİRİN

Anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerin katılabileceği yarışmayla ilgili değerlendirme yapan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, il genelinde en çok atık pil toplayan ilk üç okulun öğrenci sayısına bakılmaksızın ödüllendirileceğini söyledi. 30 Nisan’a kadar öğrencilerin atık pilleri okullarına getirerek kampanyaya destek verebileceklerini ifade etti.

Başkan Eroğlu ayrıca ailelere de seslenerek, “Evlerinizde, işyerlerinizde kullanım ömrünü tamamlayan pilleri cam veya pet şişelerde biriktirip bir çocuğa teslim ederek, “Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama” Yarışmasına ve “Öğrenciler Atık Elektronik Eşya Topluyor” kampanyasına katılmasına destek olabilirsiniz. Öğrencilerimizin bilinçlendirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

DİKKAT!  JANDARMA’DAN KIZILAYA KAN BAĞIŞI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet