Dolar 32,3325 0.24%
Euro 35,0933 -0.12%
Gram Altın 2.297,46 0,87%
Çeyrek Altın 4.153,00 -0,19%
Yarım Altın 8.038,00 -0,21%
Tam Altın 15.735,58 0,05%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Mussan Group Briket Makinesi Sektöründe Hızla İlerliyor

Mussan Group Briket Makinesi Sektöründe Hızla İlerliyor

ABONE OL
30 Kasım 2021, 16:33:01

Mussan Group Machine, sektördeki güvenilirliği ve dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük projelerde çözüm ortaklığı yapmasıyla öne çıkan beton blok makine üreticileri arasında yer almaktadır. Teknolojik yenilikleri her zaman takip eder ve uygular. Mussan Machine uzman kadrosu ve müşteri temsilcileri, detaylı satış öncesi analizleri ile hangi makineye ihtiyacınız olduğunu bulmanıza yardımcı olacaktır. Satış sonrası servis hizmeti sayesinde makineniz uzun yıllar sorunsuz çalışacaktır.

Gelişen , tüketen ve gün geçtikçe kalabalıklaşan dünya üzerinde inşaat sektörünün de önemli bir yeri var. 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren Mussan Group yeni bir firma olmasına rağmen makine sektöründe verimliliği artırmak amacıyla hızla ilerliyor. Pandemi döneminde bütün sektörlerin iş akışının duraklamasına rağmen Mussan Group briket ve kaldırım taşı makinesi için yurt içi – yurt dışından oldukça talep almıştır. Bu taleplere yetişebilmek, kaliteli dayanıklı makineler üretmek için gerek arge gerekse imalat ekibinimizi hızla büyütüyoruz. Satış öncesi ve satış sonrası müşterilerimizle sağlıklı iletişim kurabilmek adına Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, Gürcüce ve Rusça satış temsilcilerimiz her zaman gelen taleplere cevap vermektedir. 6 farklı dilde satış temsilcilerimizin olması firmamızın kısa sürede globalleşmeye de kapısını açmıştır. Pandemi zamanında kurulmuş olmamıza rağmen Somali, Mali, Ermenistan ve Gürcistan gibi bir çok ülkeyi referanslarımız arasına kattık. Küresel salgın ortamında bile güven veren çalışma anlayışıyla müşterilerimize verdiğimiz taahhütler doğrultusunda üretimimizi yaptık ve makinalarımızı müşterilerimize zamanında ulaştırmayı başardık.

Sizde bizimle çalışmak, kaliteli ürünlerimiz ile ilgili bilgi almak yada fabrikamızı ziyaret etmek istiyorsanız bizi aramaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Briket Makinası Sektöründe Hız Kesmiyoruz

Mussan Group yeni kurulan bir firma olmasına rağmen hızlı adımlarını sürdürmeye devam ediyor 50 yıllık firmaları yaptığı ihracatlarla geride bırakmaya devam ediyor aynı zamanda yurt içi ve yurt dışına sattığı makinelerle de beğeni toplamaya devam ediyor. 2021 yılı içerisinde yaklaşık 10 adet briket makinesi satan Mussan Group “2021 yılında her ay bir satış hedefimizde emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi. Genel olarak baktığımızda da firmanın makinelerinde kullanılan ham madde kalitesini, güçlü vibrasyon kuvvetini ve kaliteli işçilikle neden bu kadar kısa zamanda bu işte çok eski olan firmalarla yarıştığını daha iyi anlıyoruz.

DİKKAT!  İYİ PARTİ'NİN TOKAT'TAN ADAY ADAYLARI

Son zamanlarda referanslarına 3 yeni ülke ve 6 makine daha ekleyerek bilinirliğini arttıran Mussan Group Gine, İran ve Comor Adalarına sattığı yeni makinelerle bu ülkelerde de kendinden söz ettireceğe benziyor. Aynı zamanda Gürcistana 2 makine daha göndererek Gürcistan’ın yapılaşması ve kalkınması için de yardımcı olmaktadır.

Mussan Group Makine aynı zamanda beton santrali imalatı, konkasör tesisi imalatı ve plastik enjeksiyon kalıbı alanında da bir çok talep aldığını ilerleyen aşamalarda bunlarla ilgili de adımlar atılacağını belirtti.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri