Dolar 32,5647 0.07%
Euro 34,8998 0.16%
Gram Altın 2.425,31 0,09%
Çeyrek Altın 4.122,00 0,05%
Yarım Altın 8.369,00 0,05%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Mobil Kırma Eleme ve Konkasör Tesisi

Mobil Kırma Eleme ve Konkasör Tesisi

ABONE OL
29 Ocak 2022, 01:11:40

Geniş kapsamda, mobil kırma eleme yapı alanı için oldukça önemli tesislerdir. Bunlar taşıma kolaylığı sağladıkları için tesislerde sıklıkla kullanılmaktadır. Bütün aparatları sökülüp tek bir tırda taşıma kolaylığı sağladığı için mobil klima tesisleri pek çok alanda tercih edilmektedir.

Yapı sektöründe teknolojinin katmış olduğu en önemli tesislerin arasında mobil kırma tesislerini gösterebiliriz. Her boydan kaya parçasının kırılıp ayrılmasını sağlayan bu tesisler işlerin kolaylaşmasını sağlamaktadır. Taşıma açısından kolaylık sağladığı için maliyeti de düşük oluyor.

Bu sebeple pek çok yapı alanı mobil kırma tesislerini tercih etmektedir. Mobil kırma tesisleri daha çok taş ocaklarında kullanılıyor. Buralarda malzemelerin daha kolay çıkartılması için bu tesislerden faydalanıldığını söyleyebiliriz.

Bu Tesisler Hangi Alanda, Nasıl Kullanılır?

Taş ocaklarında daha çok mıcır, çamur, çakıl gibi alanların ayrıştırılması için mobil kırma eleme kullanılır. Çakıl, mıcır gibi malzemelerin üretilmesi için mobil kırma tesislerinde iki farklı kırıcı bulunmaktadır. İkincil ve üçüncü kırıcı olarak adlandırılır.

Kırıcılar sayesinde istenilen bu malzemelerin elde edilmesi mümkündür. Mobil kırma tesisleri sahip oldukları titreşimli elek sistemi ile de ürünlerin ayrıştırılmasını sağlamaktadır. Bu sebeple mobil kırma testleri tercih edilirken muhakkak eleme sistemlerinde titreşimli elek sisteminin kullanılması gerekmektedir.

Kullanımının pratik olması ve kapasite bakımından biraz daha farklı olan mobil kırma testleri genel olarak kısa işlerde tercih edilmektedir. Taşınabilirliğinin kolay olması bu tesislerin en çok tercih edilmesinin amaçlarından bir tanesidir. Bu yüzden pek çok taş ocağı bu tesis ile işlerini yürütmektedir. 

Mobil Kırma Eleme Nasıl Taşınır?

Taş ocaklarında özellikle kum, mucur, çakıl gibi malzemelerin üretilmesini sağlayan konkasör tesisi taşınması ise oldukça pratik olan tesislerdir. Bu kırma tesisleri bulunduğunuz yere tamamen demonte bir şekilde getirilip burada montajlanabilir.

DİKKAT!  YAZ MEYVELERİNİN ENERJİSİ DİMES’İN SERİNLETEN YENİ LEZZETLERİNDE

İşiniz bittikten sonra istediğiniz alana tekrar demonte olarak bu tesisi taşımanız mümkündür. Bu kadar pratik bir taşıma sistemine sahip olan bu tesislerin kapasiteleri ise çok yüksek değildir. Kapasitesi düşük olan bu tesislerin kullanım alanları işlerin daha hızlı bittiği yerler olarak belirlenmiştir. Mobil kırma eleme hakkında ugurmak.com.tr sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet