Dolar 32,3681 0.15%
Euro 34,9740 -0.31%
Gram Altın 2.325,25 0,21%
Çeyrek Altın 4.193,00 0,02%
Yarım Altın 8.117,00 0,02%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MHP TOKAT MERKEZ İLÇEDE MURAT YÜCEL DÖNEMİ

MHP TOKAT MERKEZ İLÇEDE MURAT YÜCEL DÖNEMİ

ABONE OL
31 Aralık 2019, 10:47:08

MHP Tokat Merkez İlçe Başkanlığına atanan Murat Yücel, yeni yönetim kurulunun görevlerini belirleyerek çalışmalarına start verdi.

MHP Tokat Merkez İlçe, ilçe başkanı Murat Yücel’in başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Murat Yücel, kendilerini bu görevi tevdi eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’a teşekkür ederek, “Şahsımıza ve yeni yönetimimize bir görev verilmiştir. Görevimizi en güzel şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız. Bizim önceliğimiz de idealimiz de Türkiye’dir, Tokat’tır. Bizim önceliğimiz bu milletin fazlasıyla layık olduğu aydınlık günlere, mutlu ve müreffeh yarınlara ulaşması için çalışmaktır. Bizim önceliğimiz ülkemizin bekasına yönelik tüm saldırıları bertaraf etmektir” dedi.

“MHP İDEALLERİ OLAN BİR PARTİDİR”

MHP’nin Türkiye ideali ile çalıştığını ifade eden Murat Yücel, “MHP, tabela partisi değildir. MHP Günü birlik menfaatler için siyaset yapılacak bir parti hiç değildir. MHP, bir Ankara partisi değildir. İnsanıyla omuz omuza, gönül gönüle olan ve insanıyla ülkenin yarınlarını planlayan, programlayan; projelerini buna göre yapan bir siyasi partidir. Ülküleri olan bir siyasi partidir” ifadelerini kullandı.

2020 HAYIRLAR GETİRSİN

Yücel konuşmasının devamında, “MHP’de siyaset yapan herkes “Her şey Türkiye için” diyor. Bizim derdimiz bu. “Her şey milletimiz için, Türklük için” diyoruz. Niye? Yola bu idealle çıktık.  Bize bir görev verildi. Şimdi diyorum ki, “Her şey Tokat için, Türkiye için, Türklük” için. Bu vesile ile 2020 yılının ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu

MERKEZ İLÇE YÖNETİM

MHP Tokat merkez ilçe şu isimlerden oluştu: Tokat Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel, İlçe Başkan Yardımcıları Suat Cinbiz, Alpaslan Tezcan, İlçe Sekreteri Şükrü Tokel, Ali Serdar Gökyıldız, Teşkilatlan Sorumlu Başkan Yardımcıları Ahmet Leblebicioğlu, Selehattin Kaymak, Hukuk İşleri Sorumlusu Murat Çiçek, Seçim İşleri Sorumlusu Hasan Akyüz, Eren Yılmaz, Tanıtım Medya İşleri Sorumlusu Tufan Meletlioğlu, Yerel Yönetim İşleri sorumlusu Özkan Asan, Ali Fuat Piray, Sivil Toplum İşleri Sorumlusu Burak Çelik, Fikret Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Cafer Silahlı, Muzaffer Yılmaz, Dursun Özer, Mehmet İpek, Yücel Parlak, Boğaçhan Ulukayaoğlu, Ahmet Ceylan, Davut Özdemir, Mehmet Yılmaz, Ahmet Hanedanoğlu, Duran Taş, Mustafa Altun, Süleyman Emeksiz, İbrahim Ad.

DİKKAT!  ISI SAYACI İLE ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ İÇİN UYARI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri