Dolar 32,5999 0.37%
Euro 34,8172 0.23%
Gram Altın 2.492,75 0,33%
Çeyrek Altın 4.330,00 -0,18%
Yarım Altın 8.816,00 -0,79%
Tam Altın 17.053,50 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Merit Lefkoşa Hotel & Spa

Merit Lefkoşa Hotel & Spa

ABONE OL
27 Mart 2023, 16:54:19

Merit Lefkoşa Hotel & Spa

Merit Lefkoşa Hotel & Spa, Lefkoşa’nın kalbinde yer alan 5 yıldızlı lüks bir oteldir. Bu birinci sınıf destinasyon, konukların gerçekten muhteşem bir konaklama geçirmelerini sağlamak için bir dizi olanak ve hizmet sunmaktadır. Sofistike lobinin kapısından içeri adımınızı atar atmaz huzur ve konforun vahasını keşfedeceksiniz. Her biri modern teknolojiye, görkemli bir dekora ve şehrin veya Akdeniz’in mükemmel manzarasına sahip, zarif bir şekilde döşenmiş çok çeşitli oda ve süitler mevcuttur.

Merit Lefkoşa Hotel & Spa, Kıbrıs’ta Lefkoşa’nın kalbinde yer alan lüks bir oteldir. Konukların dinlenmelerine ve konaklamalarının keyfini çıkarmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış çeşitli hizmet ve olanaklarla ziyaretçilerine lüks bir deneyim sunuyor. Otel, her biri ücretsiz Wi-Fi erişimi, düz ekran TV ve özel balkon veya teras içeren etkileyici modern oda ve süit seçeneklerine sahiptir. Konuklar ayrıca dinlenme seçenekleri için, fitness merkezi ve ısıtmalı açık havuzdan yararlanabilirler.

Otel, ödüllü şefler tarafından yaratılan dünya mutfağından lezzetler sunan iki restorana sahiptir; masajlar, vücut bakımları, yüz bakımları, mani/pedis sunan tam donanımlı bir spa; ve hatta özel bir şeye savurganlık yapmak isteyenler için bir alışveriş merkezi.

DİKKAT!  BAŞKAN BEKLER, KAYACIK MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet