Dolar 32,5156 -0.11%
Euro 34,9981 0.37%
Gram Altın 2.429,88 0,28%
Çeyrek Altın 4.097,00 -0,56%
Yarım Altın 8.332,00 -0,39%
Tam Altın 16.288,01 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MEB YETKİLİLERİNDEN TOKAT ZİYARETİ

MEB YETKİLİLERİNDEN TOKAT ZİYARETİ

ABONE OL
19 Eylül 2020, 08:47:00

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu ve Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal Tokat’ta bir dizi temaslarda bulundu.

Numanoğlu ve Canbal Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz eşliğinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kuyum ve taş atölyesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu ile Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal, Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek AR-GE ve proje laboratuarlarında da incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu ve Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi’nde kurulan Eğitim Tokat TV stüdyosunu da gezdi. Numanoğlu ve Canbal uzaktan eğitim faaliyetlerinin yürütüldüğü stüdyoda görevli öğretmenlerden ve Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali’den bilgiler aldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu ve Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal, Gaziosmanpaşa Üniversitesi 15 Temmuz Kongre Salonunda Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin idarecileriyle bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali’nin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Numanoğlu okul müdürlerinin sorularını yanıtladı.

Genel Müdür Numanoğlu ve Daire Başkanı Canbal, son olarak Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Numanoğlu ve Canbal’a kampüs ile ilgili bilgiler verdi. GOP MTAL’de yapılan incelemelerin ardından okul ziyaretleri sona erdi.

meb yetkililerinden tokat ziyareti.fw

DİKKAT!  "EŞİT VE İNSANCA YAŞAM İSTİYORUZ"
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet