Dolar 32,3593 0.11%
Euro 35,0172 -0.22%
Gram Altın 2.325,75 0,23%
Çeyrek Altın 4.177,00 -0,36%
Yarım Altın 8.134,00 0,23%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
LG, Su Tasarrufu Sağlayarak Kuraklıkla Mücadeleye Destek Veriyor

LG, Su Tasarrufu Sağlayarak Kuraklıkla Mücadeleye Destek Veriyor

ABONE OL
17 Haziran 2022, 14:11:41

Sürdürülebilirlik felsefesini tüm süreçlerinin merkezine konumlayan LG, üstün teknolojiye sahip ürünlerini geliştirirken, çevre ve toplumun faydasını ön planda tutuyor. Tüketicilerine enerji ve su tasarruflu ürünler sunan LG, bu ürünlerin pazarlama süreçlerinde de toplumu bilinçlendirecek aksiyonlar alıyor. LG’nin Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü’nü özel olarak oluşturduğu #DoğruSuGelecek kampanyası da bu amaca hizmet ediyor.

Dünyamızın sürdürülebilirliği baş etmek zorunda kaldığımız en önemli konulardan biri olarak gösteriliyor. Enerji kıtlığı ve kuraklık insan yaşamını tehdit edecek boyutlara ulaşmak üzere. Su sorunu tarımdan üretime her sektörü yakından ilgilendiriyor. Özellikle tarımda yaşanan çölleşme tehdidi, insanların gıdaya ulaşmasını ve sağlıklı beslenmesini de engelleyecek boyuta ulaşmış durumda. Uzmanların paylaştığı verilere göre, sadece Türkiye topraklarının % 13’ü yüksek, %52’si orta düzeyde çölleşme riski altında.

Sürdürebilirlik prensipleri altında, çevre ve toplumun geleceğine katkı sağlayacak teknolojilere imza atan LG Electronics (LG), toplumu bilinçlendirmek adına da adımlar atıyor. 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü’nü fırsat bilen LG, bulaşık makineleri özelinde hazırladığı bilinçlendirme çalışması ile hem sosyal medya üzerinden farkındalık yaratıyor hem de kampanya sonunda Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı’na yaptıkları 5.000 fidan bağışı ile ağaçlandırmaya destek oluyor. 

LG’nin #DoğruSUGelecek sosyal medya kampanyası, kullanıcıların yüzlerini bir çöle gibi kurutan bir Instagram filtresinin devreye girmesiyle başlıyor. LG, eş zamanlı olarak, sosyal medya aracılığı ile, bulaşıkları yıkamadan önce sudan geçirmenin hane başına yılda 27 ton su kaybına neden olacağı, makinede yıkamanın ise, elde yıkamaya oranla yüzde 85 enerji ve su tasarrufu sağladığına ilişkin bilgilendirmelerde bulunuyor, bilinç yaratmak amacıyla su ve enerji tasarrufuna ilişkin sorular soruyor.

Geleceğin suyunu bugünden harcama diyen LG, kampanya dönemine özel, takipçilerine bulaşık makinelerinde geçerli 500 TL’lik bir de indirim ve 5 adet LG PL5 Blutooh hoparlör kazanma şansı da sunuyor.

DİKKAT!  KURAKLIK SİGORTASINDA ÖDEMELER BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri