Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Kut TV Yayın Hayatına Başlıyor

Kut TV Yayın Hayatına Başlıyor

ABONE OL
07 Temmuz 2022, 18:41:05

Kut Topluluğu’nun yeni projesi olan Kut RTV yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Kut Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kut, Kut TV ve Kut Radyo hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Kut Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Kut; “Biz Kut Topluluğu olarak 1998 yılından bugüne kadar bir çok alanda faaliyet göstermekteyiz. Kut Topluluğu; Tekstil, Gıda, Medikal, Turizm, Havacılık, Savunma Sanayi alanlarında hizmet veriyordu. Ekstra olarak Medya sektörü için de Kut TV ve Kut Radyo projelerimizi başlattık ve son aşamalara gelmiş bulunmaktayız.”

ilhan kut kut rtv aciklama
İlhan Kut – Hayata Dair Ne Varsa Kut RTV ile Ekranda

KUT RTV YAYIN TESTİ BAŞLADI

Kutrtv.com üzerinden son dakika haberleri okuyucu ile paylaştıklarını belirten İlhan Kut; “Medya sektörüne başlarken haber sitemizi anında yayına aldık akabinde ise Kut TV için 24 saat yayın testimizi yapıyoruz. Yayın testini izlemek isterlerse kutrtv.com adresine girip Canlı TV alanına tıklayarak test yayınımıza göz atabilirler.” İfadelerini kullandı.

ilhan kut kut tv logosu

9 Eylül 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Kut TV, internet ortamı ve ulusal uydu yayınına da başlayacak. Yayın akışı için izleyici odaklı olacaklarını belirten Kut; “Film, Müzik, Sanat, Çocuk Programları için arşivlerimiz hazır. Haber, spor, magazin için ise günlük içeriklerimiz olacak.” İfadelerini kullandı.

Bizde şimdiden yeni yayın hayatında bu televizyonu Türk halkına armağan eden Kut Topluluğu’na ve İlhan Kut’u tebrik ederiz.

kuttv
Kut RTV Logosu
DİKKAT!  Sosyal Medyada Tam Destek
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet