Dolar 32,5037 -0.14%
Euro 34,9117 0.21%
Gram Altın 2.434,20 0,45%
Çeyrek Altın 4.114,00 -0,15%
Yarım Altın 8.369,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Kurumuş Kan Lekesi Nasıl Çıkar?

Kurumuş Kan Lekesi Nasıl Çıkar?

ABONE OL
30 Temmuz 2021, 14:49:00

Son zamanlarda aramalarda trend olan kurumuş kan lekesi nasıl çıkar sorusunun cevabı oldukça kolaydır. Kurumuş kan lekesini çıkaran maddelerden ilk akla gelen renksiz macundur. Kan lekesi olan ve kuruyan bölgeye diş macunu koyulur ve bir süre bekledikten sonra silinir. Çıkmıyor ise bir başka yöntem denenebilir. Öncelikle buz gibi bir suya batırılır. Biraz çitilendikten sonra çıkmaz ise üzerine karbonat dökülür. Bu yöntemlerden bir tanesi ile çıkmaz ise sonraki adımınız nişasta olabilir. Kan lekesi üzerine nişasta koyulur ve çitilenir. Kumaş içerisine hapsolmuş ise daha zorlu yöntemler denemek gerekebilir. Beyaz sirke ile soğuk su karışımı yapılıp içerisinde birkaç saat bekletilebilir. Bu kan lekesinin çıkmasına yardımcı olabilir.  

Kan Lekelerinden Kurtulun!  

Kan lekeleri bireylerin kabusu haline gelmiştir. Özellikle bu leke kurumuş ise çıkması zordur. Bunun için birkaç işlem yapılması gerekir. Bu işlem kimyasal kullanılmadan yapılmak isteniyor ise bu durumda tuzlu su ya da karbonatlı su gibi farklı yöntemler denenebilir. Ancak doğal yöntemler ile çıkmayan kan lekesi için kimyasal kullanmak zorunda kalınabilir. Bazı temizlik malzemeleri ile bu kurumuş kan lekesi kolay bir şekilde çıkarılabilir. Kan lekesi kurumamış olsa hiçbir müdahaleye gerek kalmadan sıcak su ile temas ettirilip sabun yardımı ile çıkarılabilir. Ancak kurumuş kan lekesinin çıkması o kadar kolay değildir. 

kan lekesi nasil cikar

Giysilerinizdeki Kan Lekesini Çıkarın! 

Herhangi bir kesik ya da küçük çizikler gibi kazalar yaşadığımızda kan lekesi giysilerimize bulaşabilir. Hava ile teması ile de kuruyabilir. Bu durum da bireylerin aklına kurumuş kan lekesi nasıl çıkar sorusunu getirir. Bu soru için cevap ikiye ayrılır. Doğal yöntemler ile mi çıkarmak istiyorsunuz yoksa kimyasal kullanarak mı tercih ediyorsunuz. Bunun cevabı verildikten sonra işe koyulmak gerekir.  

DİKKAT!  TEMA’DAN VALİ’YE DUYARLILIK TEŞEKKÜRÜ

Doğal yöntemlerle bu lekeyi çıkarmak isteyen bireyler öncelikle tam olarak kurumadan kanlı giysiyi sıcak suya yatırmalıdır. Ancak tamamen kurumuş ise soğuk suya yatırmak daha mantıklı olacaktır. Tam olarak doğal bir yöntem sayılmasa da sabun da kan lekesi için etkili bir yöntemdir. Kan lekesi olan bölgeyi sabunlayarak ve soğuk suda bekleterek lekenin çıkması sağlanabilir. https://www.bagcigrup.com.tr/kurumus-kan-lekesi-nasil-cikar/ sayfasında bu sorunun etkili bir düzeyde yanıtını bulabilirsiniz! 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet