Dolar 32,3279 0.23%
Euro 35,0528 -0.24%
Gram Altın 2.282,79 0,23%
Çeyrek Altın 4.139,00 -0,53%
Yarım Altın 8.012,00 -0,53%
Tam Altın 15.697,30 -0,20%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
KONTROL TAKİP İŞLEMLERİ

KONTROL TAKİP İŞLEMLERİ

ABONE OL
17 Haziran 2022, 21:48:43

Personel takibi, geçiş kontrol sistemleri ve öğrenci devam kontrolü gibi pek çok alanda parmak izi programı devreye girmektedir. Bilgisayara tarafından kontrol edilen bu program kayıtlı bilgilerin aktarılmasını sağlar. Kurulumu oldukça basit olan bu program kullanıcılara oldukça kolaylık sağlamaktadır. Güçlü bir ara yüz özelliği bulunan program ile bilgisayar ortamına giriş çıkış kontrolleri ve puantaj raporlamaları hakkında genel bilgiler vererek yarar sağlamaktadır.

Eğer cihaz oldukça fazla ise bilgisayar saatinin ayarlanmasıyla tüm cihazlara çok kolay bir şekilde gönderme işlemleri gerçekleşmektedir. Bu programın en büyük avantajı rahatlıkla kayıt, giriş, kayıt aktarma gibi işlemlerin kolay bir şekilde yapılabilir olmasıdır. Parmak izi programı sayesinde parmak izi geçişlerde insanların parmak izlerini alma girişimleri başarıyla gerçekleşmektedir. Program databese ile tutularak gerektiği zaman raporlama için kullanılmaktadır. Program parmak izini sisteme tanıtarak veri tabanına kaydetmeyi gerçekleştirir. Böylelikle bilgisayar ortamında giriş ve çıkış kontrol işlemlerinin takibi rahatlıkla gerçekleşebilir.

 Parmak izi bilgileri bilgisayara ortamınızda olmasıyla parmak izlerinin ne zaman ve hangi saat aralıklar ile okutulduğunu görebilmeniz mümkün olacaktır. Personellerin cihazdan ne zaman geçtiğinin sisteme raporunu sunan bu program artık çoğu firmalar tarafından ilgi odağı haline gelerek kullanılmaktadır. PERKOTEK Programı çok işlevselliği bir özelliğe sahip olduğu için personel hakkında sizlere net bilgiler sunarak veri aktarımlarını da paylaşmaktadır. Sisteme hızlı bir şekilde veri aktarımını gerçekleştiren bu sistem ile firmaların işleri oldukça kolaylaşmaktadır.

DİKKAT!  SULUSARAY TERMALDE TESİSİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri