*Tokat Devlet Hastanesinde aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki grubun tartışması sonucu çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
*Tokat İli Arı Yetiştiricileri Birliğince Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiğe göndermek için ücretsiz bal toplama kampanyası başlatıldı.
* Tokat Emniyet Müdürlüğünce yapılan mahalle huzur toplantıları kapsamında Semerkant ve Kaleardı Mahallelerinin emniyeti ilgilendiren sorunları Emniyet Müdürü Göksel Topaloğu’na iletildi.
* Erasmus Projesi kapsamında Polonya’ya giden 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ziyaretlerini tamamlayarak yurda döndü.
*Tokat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören hastaların yaptıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi açıldı.
*Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Fırat’ın Doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’na ve harekatta görevli Mehmetçiğe Türk Bayrağı ile destek verme çağrısı yaptı.