Dolar 32,5482 0%
Euro 34,8332 -0.11%
Gram Altın 2.430,47 0,01%
Çeyrek Altın 4.132,00 -0,39%
Yarım Altın 8.391,00 -0,36%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Kilitlerimiz Güvenliğimizin Anahtarı

Kilitlerimiz Güvenliğimizin Anahtarı

ABONE OL
07 Ocak 2023, 14:00:00

Çilingir anahtar, kilit demir gibi incelik isteyen demir işlerini yapan kimselere denir. Çilingir hizmeti hemen hemen herkesin en az 1 kere almış olduğu bir hizmettir. Kapı kilidi değişimleri, unutulan anahtarlar, kasalar, otomobiller gibi birçok kilit çeşitleridir.

 Kısaca bir anahtarın olduğu her yerde çilingir hizmeti devreye girmektedir. Seyrantepe semtinin en iyi çilingir hizmeti veren firmamız Beşiktaş Çilingir Anahtarcı, 15 yıldır özveri ve kalitesi ile hizmet vermeyi devam ettirmektedir.

Araba Kapısı Açma Çilingir

Araba kapıları eğer yedek bir anahtar yoksa ve mevcut anahtar kaybolmuşsa çilingir yardımıyla açılır. Burada önemli olan, kilide ve arabaya zarar vermeden işlemi sonlandırmaktır. Birçok müşterimiz yıllar boyu Seyrantepe Çilingir firmamızdan hizmet almaktadır.

Ev ve İş Yeri Kapısı Açma Çilingir

Herkesin en az 1 kere başına gelen üzücü bir durum; ev ve işyerlerinin anahtarlarının kaybolması ya da kapı arkasında bırakılmasıdır. Maalesef teknik destek olmadan kapıların açılması oldukça meşakkatli ve uzun sürmektedir.

Seyrantepe Anahtarcı olarak yalnızca saniyeler içerisinde kilit çeşidi fark etmeksizin kapılarınızı açıyoruz. Eğer anahtarla ilgili kuşkularınız var ise yeni kilitlerinizi de beraberimizde getirip, değişim işlemlerini uyguluyoruz.

En İyi Çilingir Hemen Gelen Çilingir

Unutulan, kaybolan, açılmayan anahtar ve kilitlere yalnızca saniyeler içerisinde müdahale ediyoruz. Beşiktaş’ın neresinde olursanız olun en geç 15 dakika içerisinde mobil ekiplerimizle yardımınıza geliyoruz. Özellikle bütçe dostu, cebi yormayan fiyat politikamızla müşterilerimizin yanındayız. Kilitler açılmak içindir prensibiyle hızlı çözümler üretiyor, sizleri bekleme derdinden kurtarıyoruz.

DİKKAT!  "KADERİMİZİ MİLLETİN KADERİNE BAĞLADIK"
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet