Dolar 32,3802 0.18%
Euro 35,0301 -0.2%
Gram Altın 2.325,74 0,23%
Çeyrek Altın 4.181,00 -0,26%
Yarım Altın 8.141,00 0,32%
Tam Altın 15.975,60 1,87%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
KAYSERİ ŞEKER’DE KİREÇ OCAĞI 66. KEZ YAKILDI

KAYSERİ ŞEKER’DE KİREÇ OCAĞI 66. KEZ YAKILDI

ABONE OL
23 Eylül 2020, 10:32:48

Kayseri Şeker’de yaklaşan pancar alım kampanyanın ilk meşalesi olan kireç ocağı, bu yıl 66. kez yakılarak, hizmete girdi.

            Pandemi nedeniyle Kayseri Şeker kireç ocağı önünde gerçekleştirilen sade törene; Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Genel Müdür Osman Canıtez, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Gedik, Sırrı Doğanlı, Selcen Erişen, Birim Müdürleri ve sınırlı sayıda çalışan katıldı.

“İNŞALLAH OCAKLARIMIZ İLELEBET TÜTER”

Törende bir konuşma yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kireç Ocağının ateşlenmesinin kendisi için çok farklı bir anlam taşıdığını belirterek, şöyle devam etti. “Bu ocağın tütmesi, benim ruhumda farklı anlamlar ifade ediyor. Ruhumuzun derinliklerine yer eden bu konuya ayrıca bir başlık açmak istiyorum. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un, “Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” sözleri gibi, ocağımızın tütmesi de bu manada çok değerlidir. Vatanın, Devletin ve Milletin varlığı, işte bu ocağımızın tütmesi ile ilişkilendiriliyor. Türk yurdunda bir tane dahi ocak tütüyor olsa, hala ümit var demektir. İşte bu güzide tesislerdeki ocakların tütmesi de bu mana da bizim için çok önemlidir. Ocağımızın tütmesi demek, on binlerce insanımızın geliri, geçimi ve geleceği demektir.”

            Başkan Akay, Pandemi nedeniyle üretimin aksamaması adına herkese önemli sorumluluklar düştüğünü de belirterek, “Aslında zor bir dönemi yaşıyoruz, Pandemi nedeniyle çok dikkat etmemiz gereken bir süreçteyiz. Özellikle kampanya dönemimize hayırla başlayıp, hayırla tamamlayabilmek için çok dikkatli olmamız gerekecek, bu manada hepimize büyük görevler düştüğü kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

            Başkan Akay’ın konuşmasının ardından dualar eşliğinde kurban kesildi ve kireç ocağı sırasıyla, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Genel Müdür Osman Canıtez, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Gedik, Sırrı Doğanlı ve Selcen Erişen tarafından ateşlenerek, hizmete açıldı.

DİKKAT!  TOKAT'TA KONUT SATIŞLARI ARTTI
PANCAR ALIM KAMPANYANIN ILK MESALESI OLAN ATES YANDI 3
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri