Dolar 32,4905 -0.18%
Euro 34,9697 0.36%
Gram Altın 2.434,26 0,46%
Çeyrek Altın 4.117,00 -0,07%
Yarım Altın 8.370,00 0,06%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Katalog Baskı Tercihiniz Furkan Ofset Olsun

Katalog Baskı Tercihiniz Furkan Ofset Olsun

ABONE OL
27 Ağustos 2021, 17:33:33

Kataloglar her sektörde kullanılan ve kullanılması gerekli olan ürün tanıtım kitapçıklarıdır. Bir kataloğu tasarlarken en önemli konu içeriğine konan ürünlerin tam olarak yansımasıdır. Kataloglar ürünleri tanıtırken rengini, desenini, tüm ayrıntılarını katalog içerisinde tam olarak yansıtmalı ve buna göre ürün hakkındaki tüm ayrıntıları detaylı bir biçimde müşteriye aktarmalıdır. Doğru bir katalog bu şekilde üretilmelidir. Kataloglar ürünlerin tüm bilgilerini ürünü görmesek dahi bize tam olarak betimlemeli, rengini, dokusunu görmesek bile vereceği sonucu görebilmemiz açısından yansımalarını tam anlamı ile izleyebilmemizi sağlamalıdır. 

Pek çok katalog çeşidi bulunur. En çok karşımıza çıkan katalog çeşitlerinden biri mobilya kataloglarıdır. Anlaşmalı olunan şirketlerin tüm mobilya renk ve çeşitlerinin bir arada bulundurulamamasının getirdiği ihtiyaç ile beraber mobilya katalogları hayat bulmaktadır. Dijital hayatta renkler bir tık açık veya bir tık koyu görünebilmekte, dokular dijital ekranlarla tutmayabilmektedir. Bu sorunun tamamen ortadan kalkabilmesi açısından özel baskı teknikleri kullanılarak bu ayrımların tamamen ortadan kalkması mümkün olmaktadır. Bu sayede müşteriye ne sattığınızı tam olarak gösterebileceğiniz kaliteli kataloglar elde etmiş olursunuz

Katalog detay

Tekstil katalogları da mobilya katalogları gibi renk ayrımları konusunda çok önemli olan katalog çeşitleri arasında yer almaktadır. Kumaşların renkleri ve dokularının tam aktarılması, iplik üreticilerinin kataloglarında ipliklerin dokularının ve renklerinin gerçeğe uygun, ton farkı olmasan müşteriye tek bir katalog üzerinden ulaşabilmesi satış ve pazarlama açısından çok önemlidir. Profesyonel baskı makinaları sayesinde resimlerin gerçek hayata uyarlanarak renkleri farklı ışıklarda farklı tasarımlarla beraber olan görüntülerinin müşteriye gerçek bir gözle bakıyormuş gibi aktarabilmek çok önemli ve gereklidir. Tüm katalog türlerinde olduğu gibi tekstil kataloglarında da bu ayrımların yapılması satış aracı olarak tam istenilen kaynağın kataloglarla oluşturulabilmesi için gereklidir.

Furkan Ofset olarak uzun yıllara dayanan tecrübelerimiz sayesinde tam istediğiniz şekilde birinci sınıf sarf malzemeler kullanılarak ürettiğimiz kataloglarımızla dilediğiniz şekilde satış yapabilmeniz, farklı renk ve dokuları müşterilerinize aktarabilmeniz için özel tasarımlar gerçekleştiriyoruz. Ürünlerinizin doğru ve güvenli bir biçimde müşterinizin beğenisine sunulabilmesi için özel olarak hazırladığımız, tüm aşamalarında sizlerle birlikte çalıştığımız ve ürettiğimiz kataloglar için bizleri arayın.

DİKKAT!  G5 Nedir
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet