Dolar 32,5173 0.28%
Euro 34,6169 0.3%
Gram Altın 2.500,15 0,68%
Çeyrek Altın 4.434,00 1,46%
Yarım Altın 8.973,00 2,37%
Tam Altın 16.961,96 1,75%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Kanada Yüksek Lisans Programları

Kanada Yüksek Lisans Programları

ABONE OL
21 Eylül 2022, 16:46:19

Yurtdışında yüksek lisans yapmak istiyorsanız en uygun seçeneklerden birisi de Kanada’dır. Döviz kurlarına baktığımız zaman; Kanada doları kurunun, Amerikan doları ya da İngiliz Sterlinine kıyasla ne kadar düşük olduğunu daha iyi görebiliriz. Kanada yüksek lisans programlarını bir adım öne çıkartan faktörlerden biriside budur.

 Kanada dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birisine sahiptir. Göçmen ülkesi olmasından dolayı asla yabancılık çekmeyeceksiniz.  Bunların yanı sıra; eğitim süresince yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma izni ve ardından kaldığı göçmenlik başvurusu yapmanızı imkan sunmaktadır. Bu eşine az rastlanan ve geleceğimizi pozitif yönde etkileyebilecek önemli bir fırsattır.

Kanada Yüksek Lisans Programları

 Kanada yüksek lisans programları tezli ya da tezsiz programlar olarak ikiye ayırabiliriz. tezli yüksek lisans programları daha çok akademik kariyer alanında ilerlemek isteyen,  tezsiz yüksek lisans yapan öğrencilere profesyonel yaşamlarını bir adım öne geçmek için tercih edebilir.

 Hangi programa katıldığınız fark etmeksizin; sizi 1 adım öne geçirecek ve geleceğinize yönelik oldukça çeşitli programlar mevcuttur.

 Yukarıda belirttiğimiz gibi; Eğitim süresince yarım zamanlı çalışma izni, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma izni ve ardından Kanada göçmenlik başvurusu yapmanıza imkan sunmaktadır.

Kimler Kanada Yüksek Lisans Programlarına Katılmalıdır ?

  • Akademik programlara katılmak isteyen,
  • Geleceğine Kanada’da yön vermek isteyen,
  • Tüm dünyada geçerli olan diplomaya sahip olmak isteyen,

Kişiler bu programlara katılmalıdır.

Kanada Kültür Merkezi İle Güvenle Başvurun

 Kanada’da eğitim başvurusu yapmak göz korkutucu olabilir. Sanılanın aksine alanında uzman danışmanlarla yapacağınız başvuruyla birlikte bu sürece bir adım önde başlayabilirsiniz.

 Kanada Kültür Merkezi, 10 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimiyle alanında uzman danışmanlarla birlikte başvurunuzu gerçekleştirir. Detaylı bilgi almak için:  https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-sertifika-programlari/

DİKKAT!  Newstanitim.com İle Tanıtım Yazısı Yayınlamak Neden Önemlidir?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet