İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İrfan Alpat, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Tokat İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı. İl Başkanı Erkan Er’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Merkez İlçe Başkanı Arif Er, il ve ilçe teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Alpat, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Tokat teşkilatının misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Memleketine ve milletine gönülden bağlı kıymetli hemşerilerimle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Büyük Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olarak, ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Programa Tokat İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Hüseyin Yarıcı da katıldı. Bayram süresince teşkilat ziyaretlerine devam edecek olan Alpat, İl Başkanı Erkan Er ile birlikte Zile, Turhal, Reşadiye, Niksar ve Erbaa teşkilatlarıyla bir araya gelerek bayramlaşacak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.
İrfan Alpat, bayram mesajında, “İYİ Parti ailesi olarak, birlik ve kardeşlik ruhumuzu daha da pekiştirdiğimiz bu özel günlerde, milletimizin her zaman huzur ve refah içinde olması en büyük temennimizdir. Bayramınız mübarek olsun!” dedi.
İYİ Parti 2.Dönem GİK Üyesi İrfan Alpat, Tokat’ta Bayram Coşkusunu Partililerle Paylaştı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.