Dolar 32,6009 0.38%
Euro 34,8136 0.22%
Gram Altın 2.495,46 0,44%
Çeyrek Altın 4.333,00 -0,12%
Yarım Altın 8.821,00 -0,73%
Tam Altın 17.085,17 0,37%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
IWC Saat Farkı

IWC Saat Farkı

ABONE OL
31 Ekim 2022, 18:12:35

IWC Saat Farkı
IWC saatlerinin devamlı olarak yorumların takip edilerek bilgi sahibi olunabilir.  IWC saatlerin detayı ve özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olunurken, aynı zamanda tarihçesi incelenerek de bir neticeye varılabilir. İlk zamandan beri kalitesini hissettirecek donanımda olduğunu gösteren marka tüm modelleri ile ilgili gelişim süreci başarılı olarak da takip edilebilir.İsviçre’nin tanınan büyük saat şirketi olan IWC saat kuruluş yılı 1868’dir. Floransalı Aristo Jones tarafından Schaffhausen kentinde kurulmuştur. Amerikalı mühendis ve saatçi Jones, teknolojiyi ve İsviçre’nin kaliteli işçiliğini birleşimini başararak, gözde olan saat markalarından biri ortaya çıkmıştır. Kurulduğundan beri ürünlerinde işçiliği öne çıkarmayı başaran marka ve modeller ön plana çıkmıştır.
1880 yılında da Johann Rauschenbach firması tarafından devralınan bir markadır ve üretimini sürdürmüştür.
Dijital Saatte IWC Saat

IWC saat ilk digital saat üretimine başlandığı 80’li yıllarda da dünya tarafından bilinen isim durumuna gelmiştir. Böylelikle dünya da birçok ünlü ismin sahip olması için birbiriyle yarıştığı markalardan biri konumuna gelmiştir.
IWC ayrıca, doğayla dost olan bir firmadır. Doğal yaşamın korunması için vakıflarla işbirliği yapar. Örnek olarak, Galapagos Adaları’nın korunmasına destek olmak için Charles Darwin Vakfı ile beraber çalışmaktadır. Şuanda IWC Saat, İsviçre lüks tüketim grubu Richemont’ın bünyesinde gelişimini sürdürmektedir. https://www.entropia.club/tr/iwc-schaffhausen/ sitesinden modelleri görebilirsiniz.

DİKKAT!  ERSAN TURAN’DAN BİRLİK İFTARI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet