Dolar 32,5864 0.03%
Euro 34,9378 0.1%
Gram Altın 2.429,97 -0,01%
Çeyrek Altın 4.151,00 0,07%
Yarım Altın 8.427,00 0,07%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
<strong>IWC Portofino Saat Koleksiyonu</strong>

IWC Portofino Saat Koleksiyonu

ABONE OL
02 Şubat 2023, 08:55:28

IWC Portofino Saat Koleksiyonu

IWC Schaffhausen firmasının en başarılı saat modelleri arasındaki yerini korumayı başaran IWC Portofino kadın ve erkeklere özgü tasarımları ile orijinalliğinden ödün vermiyor. Zarafeti sizlerle buluşturan marka çekici olma ve dikkatleri üzerine çekme konusunda son derece başarılı.

Akdeniz ruhunu tam olarak yansıtan IWC saat modelleri ile sadeliği ve şıklığı bir arada yakalama şansına sahip olabilirsiniz. IWC portofinotasarımı ile tarzını yansıtarak zarafetin zirvesinde yer alabilirsiniz.

IWC Portofino Modelinin Özellikleri

Tasarım ilhamını Portofino Limanından alan IWC Portofino modeli özel ve lüks yaşamın kapısını aralayan bir öznelliğe sahiptir. Bileklerinizde Akdeniz’in büyüsünü taşıyabileceğiniz bu model farklı renk kombinasyonu ve geçişleri ile üstün kasa tasarımı lüksünü de yaşatıyor.

Kesinlikle karşılığını fazlasıyla bulabileceğiniz model gerçek timsah derisi kayış seçenekleri ile kullanımda üstün bir pratiklik sağlıyor. Altın kasa tasarımı koleksiyonu ile farkını ortaya koyarak renk ve malzeme konusundaki zenginliğini gözler önüne seren IWC Portofino saat tasarımları hakkında bilgi almak ve satın almak için https://www.entropia.club/tr/iwc-portofino/ adresine uğramayı unutmayın.

DİKKAT!  İHA BÖLGE MÜDÜRÜ FIRAT, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet