Dolar 32,5602 0.24%
Euro 34,7754 0.02%
Gram Altın 2.488,76 0,17%
Çeyrek Altın 4.340,00 0,05%
Yarım Altın 8.890,00 0,05%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İşitme Merkezi Ne İşe Yarar?

İşitme Merkezi Ne İşe Yarar?

ABONE OL
07 Mayıs 2023, 12:45:15

İşitme merkezi, işitme kaybı yaşayan insanların işitme sağlığına yönelik hizmetler sunar. İşitme merkezleri, işitme sağlığına ilişkin bir dizi hizmet sunarak işitme kaybı olan kişilerin işitme sorunlarını tespit etmelerine, tedavi etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olurlar. İşitme merkezlerinin temel işlevleri şu şekildedir:

  • İşitme merkezleri, işitme testleri ve değerlendirmeleri yoluyla işitme kaybının derecesini ve tipini belirleyebilirler. Bu, uygun tedavi yöntemlerinin belirlenmesine yardımcı olur.
  • İşitme merkezleri, işitme kaybı olan kişilerin ihtiyaçlarına uygun işitme cihazı seçmelerine yardımcı olurlar. İşitme cihazı seçimi, işitme sağlık profesyoneli tarafından yapılan işitme testleri ve kişinin yaşam tarzı, işitme kaybının derecesi ve bütçesi gibi faktörlere dayanır.
  • İşitme merkezleri, işitme cihazları kullanımıyla ilgili eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunarak, işitme kaybı olan kişilerin işitme cihazlarını doğru şekilde kullanmalarını ve işitme becerilerini geliştirmelerini sağlarlar.
  • İşitme merkezleri, gürültülü ortamlarda çalışan veya yaşayan kişilere, işitme koruyucu cihazlar hakkında bilgi verirler ve bu cihazların kullanımı konusunda eğitim verirler.

İşitme merkezi, işitme kaybı yaşayan kişilerin yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmak için önemli bir rol oynarlar. İşitme merkezi üzerinden başvuru yapılarak işitme sağlığı ile ilgili profesyonel yardım almak, işitme kaybı yaşayan kişilerin işitme becerilerini ve yaşam kalitesini artırabilir. 

İşitme Merkezi Hangi Hizmetleri Sunar?

İşitme merkezi, işitme sağlığına ilişkin bir dizi hizmet sunarak işitme kaybı olan kişilerin işitme sorunlarını tespit etmelerine, tedavi etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olurlar. Oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olan Maxtone İşitme merkezi’nin sunduğu hizmetler şunlardır:

  • İşitme testleri
  • İşitme cihazları
  • İşitme rehabilitasyonu
  • Çocuklara özel işitme cihazları
  • Tinnitus tedavisine yardımcı işitme cihazı
  • İşitme cihazı pili
  • İşitme koruyucu cihazlar
  • İşitmeye yardımcı aksesuarlar(FM sistemleri, Kablosuz işitme cihazı aksesuarları,Çalar saat ve alarmlar,ev içi iletişim sistemleri)
  • Kulak Tıkaçları(Uçuş kulak tıkacı , yüzme kulak tıkacı, uyku kulak tıkacı, işyeri kulak tıkacı)
DİKKAT!  KENT MÜZESİNİN HAZİRANDA AÇILMASI PLANLANIYOR

İşitme merkezi kavramı ciddi anlamda hayatın bir gerçekliği olmuş durumdadır. Bu doğrultuda da işitme sağlığıyla ilgili pek çok hizmet sunmaktayız.Siz de işitme kaybı yaşıyorsanız işitme sağlığı konusunda profesyonel yardım almak için işitme merkezimize başvurabilirsiniz.444 47 74 numaralı çağrı merkezi hattımızdan,web sitemizde sağ alt köşede  bulunan “WhatsApp” ihbar hattından ya da canlı destek hattı üzerinden bizlere ulaşabilir ve talep ettiğiniz hizmet anlamında daha detaylı bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

İşitme cihazlarımıza göz atmak için: https://maxtone.com.tr/web/isitme-cihazlari.php inceleyebilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet