Dolar 32,3521 0.25%
Euro 35,1177 -0.15%
Gram Altın 2.309,70 1,41%
Çeyrek Altın 4.172,00 0,26%
Yarım Altın 8.076,00 0,26%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İL PANDEMİ VE HIFZISSIHHA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İL PANDEMİ VE HIFZISSIHHA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ABONE OL
29 Temmuz 2020, 11:55:23

İl Pandemi Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yürütülen çalışmalar ve Kurban Bayramı öncesi yapılacak denetimler ele alındı.

Vali Dr. Ozan Balcı, Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarlarında ve kurban kesim noktalarında gerekli tedbirler alındığını belirterek, kontrollerin sıkı bir şekilde devam edeceğini söyledi. 

Bayramda vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için de yoğun trafik tedbirleri planlandığını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Vatandaşlarımızın hem trafik tedbirlerine hem de salgın tedbirlerine uymalarını önemsiyoruz.” dedi.

Maske kullanımı konusunda denetimlerin artacağını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Düğün, cenaze ve bayramlaşma gibi toplu programlarda uygulanan tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanmasını istiyoruz. Halkımızın tedbirlere hassasiyetle uyumasını önemsiyoruz. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını titizlikle uygulamamız lazım. Hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimizin sağlığı ve hem de toplum sağlığı için alınan tedbirlere uyulması konusunda hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Tokatlı hemşehrilerimizin rehavete kapılmadan alınan tedbirlere uyarak geçireceği Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Herkese sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının fedakarlık ve özveri ile çalıştığını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, tüm sağlık çalışanlarına emekleri nedeniyle teşekkür etti.

Toplantıya Garnizon Komutan Vekili Erkan Aygün, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve kurul üyeleri katıldı.

DİKKAT!  BEBEK KÜTÜPHANESİNİ 7 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri