Dolar 32,3695 0.15%
Euro 34,9616 -0.32%
Gram Altın 2.325,34 0,21%
Çeyrek Altın 4.193,00 0,02%
Yarım Altın 8.117,00 0,02%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İL HIFZISSIHHA KURULU TOPLANDI

İL HIFZISSIHHA KURULU TOPLANDI

ABONE OL
26 Ağustos 2020, 11:48:36

İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yürütülen çalışmalar ve 81 İl Valiliğine gönderilen “Covid -19 Tedbirleri Konulu” Genelge kapsamında yapılacak denetimler ele alındı.

928 Kişilik Timlerimiz Denetimlerini Sürdürüyor

Salgınla mücadele kapsamında 928 kişilik denetim timi oluşturulduğunu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Timlerimiz mahallelerde, köylerde, cadde ve sokaklarda denetimlerine devam ediyor. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması önemli. Vatandaşlarımızın hassasiyetle tedbirlere uyması ile bu salgını kontrol altına alabiliriz.”dedi.

Tokat Valiliği yönetim ve koordinasyonunda ticari taksiler, pazar yerleri, sosyete pazarları, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, çay bahçesi, sahil bantları, dernek lokalleri, düğün ve nikah yapılan yerler, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, berber/kuaför/güzellik merkezi, alışveriş merkezleri, park/piknik alanları vb. yerler, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, SPA ve spor merkezleri ile sinema, tiyatro ve diğer kültürel aktivite yerleri, lunapark ve tematik parklar, halı sahalar, bilardo salonları ve bilumum yaşam alanlarında denetimlerin devam ettiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Başta şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları olmak üzere vatandaşların toplu olarak bulunduğu/bulunabileceği halka açık park, bahçe, meydan, cadde, sokak ve benzeri yerlerde maske, fiziki mesafe ve bu alanlar için belirlenmiş diğer kuralların denetimleri devam ediyor. Halkımızın tedbirlere hassasiyetle uymasını istiyoruz. Kontrollü sosyal hayat sürecine uygun olarak salgınla mücadelenin temel prensipleri olan hijyen, maske, ve sosyal mesafe kurallarını titizlikle uygulamamız lazım. Hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimizin sağlığı ve hem de toplum sağlığı için alınan tedbirlere uyulması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemsiyoruz.” dedi.

DİKKAT!  TOKAT’TA 859 KURUM, 20 BELEDİYE SIFIR ATIK SİSTEMİNE GEÇTİ

Toplantıya Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sümbül ve kurul üyeleri katıldı.

il hifzisihha
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri