Dolar 32,4991 0.26%
Euro 34,6443 0.41%
Gram Altın 2.479,44 -0,15%
Çeyrek Altın 4.367,00 -0,07%
Yarım Altın 8.838,00 0,83%
Tam Altın 16.908,90 1,43%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Göz Kamaştıran DKY Kartal Projesi

Göz Kamaştıran DKY Kartal Projesi

ABONE OL
20 Eylül 2022, 13:10:11

Göz Kamaştıran DKY Kartal Projesi

İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da DKY İnşaat tarafından 21 bin 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen DKY Kartal projesi, estetik mimarisi ile göz kamaştırıyor.

331 daireden meydana gelen proje 4 blok halinde yükseliyor. DKY İnşaat imzasıyla yepyeni bir daire konsepti +1,5 ile dikkat çeken DKY Kartal projesinde 2+1,5’tan 5+1,5’a yepyeni bir daireler ön plana çıkıyor. Ailerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan ferah, Kullanışlı, ve güneş alan dairelerde her bir alan kullanışıyla dikkat çekiyor. Yen konsepti ile 2+1,5’tan 5+1,5’a uzanan geniş daire seçenekleriyle DKY Kartal size bir evden daha fazlasını sunuyor.

Bir evden beklediğiniz her şeyin daha fazlasını bulabileceğiniz DKY Kartal projesinde daireler adalar ve deniz manzaralı olup daha geniş ve konforuyla değerli bir yatırım olarak da beğeni topluyor.

İstanbul’un kentsel dönüşüm lokasyonlarının başında gelen Kartal, aldığı göç sebebiyle yeni konut ihtiyacının da bol olduğu ilçelerden. İstanbul’un belki de en kozmopolit ilçelerinden biri olarak kayda geçen Kartal’da DKY İnşaat, bu ilçenin beklentilerine ihtiyaçlarına birbirinden farklı konseptler geliştiriyor. DKY İnşaat Kartal’da hayata geçirdiği ve farklı konseptlerle inşa ettiği projeleri alt markaları ile birbirinden ayrıştırırken projelerinin bulunduğu bölge ile organik olarak örtüşüyor, onunla iç içe geçerek, oradaki yaşamın önemli bir parçası haline geliyor. Bu bağlamda Gerek nüfus gerekse çarpık kentleşmenin etkisiyle kentsel dönüşüme ağırlık verilen Kartal’da DKY İnşaat yapmış olduğu birbirinden kaliteli ve konforlu projelerle adından söz ettiriyor.

Kartal’ın en kolay ulaşım sunan noktasında yükselen DKY Kartal projesi D-100 ve çevreyolu bağlantısının kesiştiği yerde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 23, FSM Köprüsü’ne 25, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise sadece 19 kilometrelik mesafede; Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne, sahil yoluna ve Bağdat Caddesi’ne yakın esşiz konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında bulunuyor. Ulaşım akslarının yanı başında inşa edilen DKY Kartal, hızlı tren hattına ve İstanbul-İzmir arasındaki yolculuk süresini 3,5 saate indiren Körfez Köprüsü’ne de son derece yakın bir lokasyonda. Projenin çevresinde Kartal Adalet Sarayı, Finans Merkezi, M’EXPO, TeknoPark, 15 üniversite, 62 hastane, seçkin AVM’ler bulunurken, mükemmel konumuyla beklentilerinizin bir tık üzerine çıkıyor.

DİKKAT!  CHP’Lİ DURAN, “HER TÜRLÜ DARBEYİ LANETLİYORUZ”

Doğayla İç İçe

Sosyal donatı alanlarıyla da beğeni toplayan DKY Kartal projesi içinde yeşilin her tonunu görebileceğiniz çiçek bahçeleri, ağaçları, yemyeşil çimenleri, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurlarıyla çevrili devasa bir yaşam parkı yer alıyor. Yarım asırdan fazla gayrimenkul inşaat ve yapı sektörü içinde yer alan DKY İnşaat’ın imza yapılarından olan DKY Kartal projesinde sakinleri için buluşma noktası haline gelecek olan ve içinde birçok aktivitenin yer alacağı yaşam parkında, yaz akşamlarınız için açık hava sineması, kış akşamlarınız içinse komşularınızla karşısında sıcak sohbetlere dalacağınız açık hava şöminesi de bulunuyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet