Dolar 32,5944 0.36%
Euro 34,8689 0.38%
Gram Altın 2.504,82 0,82%
Çeyrek Altın 4.361,00 0,53%
Yarım Altın 8.882,00 -0,05%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Google Chrome Web Mağazası Nedir? Nasıl Kullanılır? Nasıl İndirilir?

Google Chrome Web Mağazası Nedir? Nasıl Kullanılır? Nasıl İndirilir?

ABONE OL
31 Aralık 2022, 23:28:11

Google Chrome Web Mağazası Nedir? Nasıl Kullanılır? Oradan eklenti nasıl indirilir gibi sorularınızın tüm cevabı bu haberimizde.

“Google Chrome Web Mağazası” günümüzde en sık aratılan soruların başında gelir. Bu, Google Chrome kullanıcılarının tarayıcılarına uygulamalar, uzantılar ve temalar ekleyebilecekleri ve bu eklemeleri göz atabilecekleri bir çevrimiçi pazardır. Bu eklemeler, kişisel ve ticari hesaplarınız için de dahil olmak üzere göz atma deneyiminizi geliştirir. Şimdi, Chrome Web Mağazası’nı daha detaylı inceleyelim.

Chrome Web Mağazasına Nasıl Girerim?

Chrome Web Mağazası’na iki yöntemle ulaşabilirsiniz. En kolay yöntem, Google Chrome tarayıcısında yeni bir sekme açmaktır. Yeni sekme açıldığında, en çok ziyaret ettiğiniz siteleri veya Chrome Web Mağazası simgesini göreceğiniz “Uygulamalar” sayfası çıkacaktır. “En Çok Ziyaret Edilenler” sayfasını görürseniz, ekranın alt kısmına bakın ve “Uygulamalar”ı tıklayın.

Google Chrome Web Mağazası’na diğer bir yöntemle de ulaşabilirsiniz. Bunun için, Google Chrome tarayıcısını açıp aşağıdaki URL’yi girmeniz yeterli olacaktır:

chrome.google.com/webstore Bu URL’yi girdikten sonra, Chrome Web Mağazası ana sayfasına doğrudan yönlendirileceksiniz ve orada birçok şeye göz atabilir ve kullanabilirsiniz.

Google Chrome Web Mağazası’nda Neler Var?

Bu soru da sıkça aratılan sorular arasındadır. Önceki yazıda belirtildiği gibi, Chrome Web Mağazası’nda tarayıcınıza ekleyebileceğiniz uygulamalar, üretkenliğinizi artıracak uzantılar ve tarayıcınızı kişiselleştirme imkanı sunan temalar bulabilirsiniz. Bu öğeler hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için yazının ilerleyen kısımlarını okuyabilirsiniz.

Uygulamalar

Web uygulamaları, Chrome tarayıcınıza ekleyebileceğiniz öğelerden biridir. Bu uygulamalar, indirdiğinizde tarayıcınızın “Yeni Sekme” sayfasına eklenen etkileşimli web siteleridir. Bu uygulamalar, Çevrimdışı Gmail’den oynanabilen oyunlara kadar çeşitlilik gösterir.

Uzantılar

Uzantılar, tarayıcınıza ekleyebileceğiniz özelliklerdir ve Google Chrome Web Mağazası’ndaki “Uzantılar” bölümünde bulunabilir. Örnek olarak, “Google Mail Checker” uzantısı verilebilir. Bu uzantı, gelen kutunuzdaki okunmamış e-posta mesajlarının sayısını size gösterir. Gelen kutunuza giriş yapmadıysanız, sağ üst köşedeki bu uzantıya tıklamanız yeterli olacaktır ve ardından gelen kutunuz açılacaktır.

DİKKAT!  TARIMSAL GELİŞİM İÇİN EĞİTİMLİ ÇİFTÇİ VURGUSU

Temalar

Bazen düz temalar sıkıcı gelebilir. Bu nedenle, Google Chrome Web Mağazası’ndaki tarayıcı temalarıyla internette gezinme deneyiminizi renklendirebilirsiniz.

Chrome Web Mağazası menüsünün altında “Temalar” bölümü bulunur. Burada, tarayıcınıza ekleyebileceğiniz çeşitli temalara göz atabilirsiniz. Google tarafından sağlanan temalar veya çok yetenekli sanatçılar tarafından tasarlanmış temalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Temaları tarayıcınıza eklemek için, temayı tıklayın ve “Tema Seç”i ve ardından “Ekle”yi seçin. Böylece tarayıcınızın görünüşü değişecek ve internette gezinme deneyiminiz daha renkli hale gelecektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet