Dolar 32,5970 0.37%
Euro 34,7984 0.17%
Gram Altın 2.497,72 0,53%
Çeyrek Altın 4.332,00 -0,14%
Yarım Altın 8.769,00 -1,32%
Tam Altın 17.069,27 0,28%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“GÖNÜLLÜLÜK” TEMALI ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI

“GÖNÜLLÜLÜK” TEMALI ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI

ABONE OL
06 Kasım 2019, 09:54:39
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2019 Gönüllülük Yılı kapsamında “Gönüllülük” temalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

İslam İşbirliği Gençlik Forumu işbirliği ile Türkiye Fotoğraf Sanatları Federasyonu katkılarıyla ödüllü “Gönüllülük” temalı uluslararası fotoğraf yarışması, tüm dünyada genç gönüllüğün önemini vurgulamak, gençlerin gönüllülük çalışmalarında daha etkin rol almalarını sağlamak ve bu kapsamda uluslararası bir bilinç oluşturulması amacıyla gerçekleştiriliyor.

Yürütücülüğü Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yarışma başvuruları devam ediyor. Son katılım tarihi 17 Kasım 2019 olan yarışmaya tüm ülkelerdeki amatör veya profesyonel 18-35 yaş arası genç fotoğrafçılar katılabiliyor.

Yapılacak değerlendirmeler sonucunda, dereceye girenlere birincilik, ikincilik, üçüncülük ödülü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Fotoğraf Sanatını Teşvik Özel Ödülü ve İslam İşbirliği Gençlik Forumu Fotoğraf Sanatını Teşvik Özel Ödülü verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, detaylı bilgilere ve başvuru formuna https://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=433 ve “https://www.icyf-dc.org/3415/”  internet adreslerinden ulaşabilecek.

GÖNÜLLÜ GENÇ ORDUSU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlık olarak 2019 yılını “gönüllülük yılı” olarak ilan ettiklerini hatırlatarak, “Biz gönül kavramı açısından, gönlü zengin olma açısından çok zengin bir ülkeyiz. O manada yardımseverlik, iyilik yapma duygusu, kültürümüzün en önemli ögelerinden bir tanesi. Biz de gençlerimize bu hassasiyeti nasıl daha yüksek seviyelere taşırız, kurumsallaştırma açısından nasıl bu işi daha zenginleştiririz diye düşündük ve o çerçevede arkadaşlarımla birlikte 2019’u gönüllülük yılı ilan ettik” dedi.

Bakan Kasapoğlu, bakanlık olarak gerek akademiyle, gerek diğer kurum ve kuruluşlarla, diğer bakanlıklar ve gerekse de sivil toplumla çok güzel bir işbirliğini başlattıklarını belirterek şöyle dedi:

“Gönüllü genç ordumuz var bizim. Gönüllü gençlerimiz Bakanlığımızın ilgili platformuna kayıt yapıyorlar. O çerçevede gerek sağlık alanında, gerek kültürde, gerek üniversitede, huzurevinde, engelsiz yaşam merkezinde, her nerede ihtiyaç var ise… Bir teyzemizin market alışverişini yapmaktan, bir amcamızın elinden tutup hastaneye götürmeye kadar çok geniş bir alanda bu faaliyetlerde bulunuyorlar. Bu hem gençlerimize hayata yönelik bir tecrübe kazandırıyor, hem de iyilik yaparak, o hazzı tadarak ayrı bir mutluluk yaşatıyor.”

DİKKAT!  KÖMÜR YAKTI BİZİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet