Dolar 32,3802 0.18%
Euro 35,0301 -0.2%
Gram Altın 2.325,74 0,23%
Çeyrek Altın 4.181,00 -0,26%
Yarım Altın 8.141,00 0,32%
Tam Altın 15.975,60 1,87%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GENÇLİK VE SPOR’DAN DEV YATIRIMLAR

GENÇLİK VE SPOR’DAN DEV YATIRIMLAR

ABONE OL
13 Mart 2018, 06:16:30

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018 yılı yatırım programı kapsamında ilimiz sporuna ve gençliğine dev yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesinde konuya dair açıklama yer aldı. Müdürlüğün sitesindeki bilgilendirme şöyle oldu:

            “Tokat Merkezde Sporcu Fabrikası, Tokat Stadyum Modernizasyonu ve Spor Kompleksi, Erbaa İlçe Stadyumu Tribün Modernizasyonu, Turhal Gençlik Merkezi, Turhal Güreş Antrenman ve Kondisyon Salonu, Zile Gençlik Merkezi ve Yeşilyurt Spor Salonu İl ve İlçe gençlerimizin, sporcularımızın önemli eksikliklerini giderecek, hem sportif olarak hem de gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyecek ve bu potansiyellerini ortaya çıkaracaktır. 

Gençlerin hayalleri, idealleri, enerjileri ve dikkate değer vizyonları, içinde yasadıkları toplumların sürekli gelişimi için vazgeçilmez unsurlardır. Dinamik genç nüfusun varlığı, insanı merkeze alan çok boyutlu kalkınma hamlesinin süreklilik kazanmasında ülkemiz adına büyük bir fırsat ve zenginliktir. 

Bu kapsamda Sportif, Sosyal ve kültürel yönlerinin gelişimi için gençlerimize sunacağımız bu tesislerimiz, sağlıklı nesillerin yetişmesinde, halk sağlığının korunmasında, ekonominin gelişmesinde, sosyal uyumun geliştirilmesinde çok önemli bir yere sahip olacaktır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ın İlimize yaptıkları ziyaret sonrasında, Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Prof. Dr. Coşkun Çakır, Av. Zeyid Aslan, Prof. Dr. Celil Göçer ve Av.Yusuf Beyazıt ‘ a yatırımların takibini yaparak, dev bütçeli tesislerin ilimize kazandırılması hususunda yapmış oldukları çalışmalar ve desteklerinden dolayı İlimiz halkı ve gençliği adına teşekkür ederiz.

Tokat Merkezde yapılacak Yeni Stadyum/ Spor Kompleksi, Çok Amaçlı Spor Salonu( Sporcu Fabrikası), Turhal Gençlik Merkezi, Turhal Güreş Antrenman ve Kondisyon Salonu, Zile Gençlik Merkezi, Erbaa İlçemize yapılacak olan Erbaa İlçe Stadyumu Tribün Modernizasyonu ve Yeşilyurt Spor Salonu olmak üzere dev bütçeli tesislerimiz İlimize Halkımıza ve gençliğimize hayırlı olsun.
2018 YILI YATIRIM PROGRAMI KAZANDIRILAN TESİSLER
TOKAT STADYUM MODERNİZASYONU VE SPOR KOMPLEKSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2018 Yılı yatırım programına alınan ve ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanacak olan Tokat Stadyum Modernizasyonu ve Spor Kompleksi yapım işinde yer tespit çalışmaları devam etmektedir.
ZİLE GENÇLİK MERKEZİ
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2018 Yılı yatırım programına alınan ve ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanacak olan Zile Gençlik Merkezimiz;

DİKKAT!  LİGLERDE 33. HAFTA PROGRAMI

Gençlik merkezi içerisinde mescid, teknik hacimler, kütüphane, WC, idari ofis, seminer odası, kafeterya, bilgisayar, seramik, müzik, zeka oyunları ve resim derslikleri, öğretmenler odası, wc ve dans işliği, çok amaçlı salon, soyunma odası ve depolar bulunmaktadır.
YEŞİLYURT SPOR SALONU

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2018 Yılı yatırım programına alınan ve ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanacak olan Yeşilyurt İlçe Spor Salonu;

Yeşilyurt İlçe Spor Salonumuz 2 Soyunma Odası, İdari Ofisler, Ferdi Spor Alanları, Kantin, EPDM Zemin kaplamalı Voleybol ve Basketbol Semt sahası ve oyun alanı özelliklerine sahiptir.
İNŞASI DEVAM EDEN TESİSLERİMİZ

TOKAT SPORCU FABRİKASI

Ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanmak üzere İlimiz Merkezde kazandırılacak olan Sporcu Fabrikası’ nda; Standartlara uygun 4 adet 332 metre kare çok amaçlı spor salonu, uluslararası standartlara sahip dönüşümlü çok amaçlı 335 metre kare 1 adet spor salonu, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları, 30 araç kapasiteli otopark, kafeterya alanları, açık semt sahaları, elektrik odası, mescit, havalandırma ve ısı merkez odası, güvenlik odası, depo, arşiv odası, seminer salonu, Eğitim odaları ve dersliklerden oluşmaktadır.

Takım ve bireysel tüm spor faaliyetlerinin (Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal, Güreş, Taekwondo, Karate, Boks, Masa Tenisi, Cimnastik, Okçuluk, Fıtness, Judo, Duvar Tırmanma v.b.) branşlarda çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Yüklenici Firma tarafından inşaat çalışmaları devam etmektedir.

ERBAA İLÇE STADYUMU TRİBÜN MODERNİZASYONU

Ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanmak üzere;

Uluslararası Futbol Federasyonu kriteri(FİFA) uygun 68 *105 metre Çim zeminli Her bir tribün oturum alanı 2000 metrekare, Her tribünün altında 4 adet olmak üzere toplam 145 metrekarelik 8 adet antrenman salonu,, Her tribünün altında 3 adet olmak üzere 6 adet soyunma odası, Bay-Bayan Hakem odaları, Doping odası, sağlık odası, basın odası, protokol salonları, teknik odalar, Çay Ocağı, Büfe Wc ve duşlardan oluşmaktadır. Sözleşme imzalama sürecindedir.
TURHAL GENÇLİK MERKEZİ

DİKKAT!  ALMANYA UZMAN DEĞİŞİMİ PROJESİ ONAYLANDI

Ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanmak üzere Turhal İlçe Merkezine Gençlik Merkezi Yapımı 4 Milyon TL’lik yatırım ile İlçe Gençliğimizin ve halkımızın hizmetinde olacaktır. Gençlik merkezi Z+3 Kat olmak üzere toplamda 4 kattan oluşmaktadır. Zemin katta mescid, teknik hacimler, kütüphane, WC, idari ofis, seminer odası ve kafeterya bulunmaktadır. Birinci katta bilgisayar, seramik, müzik, zeka oyunları ve resim derslikleri, öğretmenler odası, wc ve dans işliği bulunmaktadır. İkinci katta çok amaçlı salon, soyunma odası ve depo bulunmaktadır. Üçüncü katta ise soyunma odası ve projektör odası bulunmaktadır.

TURHAL GÜREŞ ANTRENMAN VE KONDİSYON SALONU

Ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanmak üzere Turhal İlçemize yapılacak 945 m2 oturum alanına sahip olan Uluslararası standartlarda, 12*12 metrelik 3 adet güreş minderi, Kondisyon salonu, 2 adet soyunma odası, Sağlık odası, Antrenör odası, Teknik hacim odası, Wc ve duş bulunan Güreş Antrenman Salonu ihalesi yapılmış olan tesisimizde yüklenici firma tarafından İnşaat yapım çalışmaları devam etmektedir. (Kaynak: www.tokat.gsb.gov.tr)”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri