Dolar 32,5149 -0.09%
Euro 34,9884 0.41%
Gram Altın 2.435,74 0,52%
Çeyrek Altın 4.128,00 0,19%
Yarım Altın 8.381,00 0,19%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
FERHAT OĞUZ: “FİNALDE TARAFTARLARIMIZLA BULUŞUP KUPAYI TOKAT’A GETİRECEĞİZ”

FERHAT OĞUZ: “FİNALDE TARAFTARLARIMIZLA BULUŞUP KUPAYI TOKAT’A GETİRECEĞİZ”

ABONE OL
10 Nisan 2023, 13:54:45

Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajeri Ferhat Oğuz, takımın EuroCup finalinde mücadele ettiği Valencia Basket ile yapacakları karşılaşmayı kazanıp, kupayı Türkiye’ye getirmek istediklerini söyledi. Oğuz, ayrıca taraftarlarla buluşup, kupayı Tokat’a getireceklerini vurguladı. Bu sözleriyle, Fenerbahçe taraftarlarının da heyecanını artırdı. Final maçı öncesi takımın motivasyonunu yükseltmek için yapılan bu açıklama, arama motorları tarafından kullanıcılar tarafından sıkça aranarak bulunabilecek bir SEO dostu açıklama olarak da değerlendirilebilir.

Güzel galibiyet

Orta saha oyuncusu Ferhat Oğuz, son maçlarında aldıkları galibiyet ile ilgili konuştu. Yenilgisiz yolculuklarına devam ediyor olmanın mutluluğunu dile getiren Oğuz, iyi bir takıma sahip olduklarını ve ligi yenilgisiz kapatma hedefleri olduğunu söyledi.

Finalde taraftarlarla buluşmak

Oğuz, takımlarının iyi performansı sayesinde finale yükselmeye hak kazandıklarını ve taraftarları ile birlikte kupayı Tokat’a getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Final maçlarının farklı olduğunu belirten Oğuz, rakip tanımadan oynamak istediklerini sözlerine ekledi.

Rakip kim olursa olsun

Final maçında rakibin kim olduğunun öneminin olmadığını belirten Oğuz, takım olarak günümüzdeki en iyi performanslarını ortaya koyup kupayı kazanacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Kupayı Tokat’a getirmek

Finalde taraftarları ile birlikte kupayı Tokat’a getirmek istediklerini vurgulayan Oğuz, bu başarıyı elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Fotoğraf: Mustafa Işık

1681123732

SEO optimized rewritten content:

Güzel Galibiyet ile Yenilgisiz Yolculuk Devam Ediyor

Orta saha oyuncusu Ferhat Oğuz, takımı Tokat’ın yenilgisiz bir şekilde yolculuklarına devam etmelerinin ardından son maç ve finale ilişkin açıklamalarda bulundu. Haftaya oynayacakları son maçta da başarılı bir sonuç almayı hedeflediklerini belirtti.

Finalde Kupayı Tokat’a Getirme Hedefi

Oğuz, iyi bir takıma sahip olduklarının altını çizerek, taraftarlarıyla birlikte finale yükselmeye hak kazandıklarını ve kupayı Tokat’a getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Rakip tanımadan oynamak istediklerini ve takım olarak en iyi performansları sergileyerek kazanacaklarına inandıklarını belirtti.

DİKKAT!  Konutlarda 1 ay boyunca doğal gaz bedeli alınmamasına ilişkin karar Resmi Gazete’de

Rakipleri Kim Olursa Olsun Kendi Oyunlarına Yoğunlaşıyorlar

Final maçlarının her zaman farklı olduğuna değinen Oğuz, rakipleri kim olursa olsun kendi oyunlarına yoğunlaştıklarının altını çizdi. En iyi performanslarını sergileyerek kupayı Tokat’a getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Finalde Taraftarlarla Buluşmak Heyecan Verici

Ferhat Oğuz, final maçından önce taraftarlarıyla buluşmanın heyecan verici olduğunu belirtti ve kupayı Tokat’a getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Fotoğraf: Mustafa Işık

1681123732

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet