Dolar 32,5999 0.37%
Euro 34,8172 0.23%
Gram Altın 2.492,75 0,33%
Çeyrek Altın 4.330,00 -0,18%
Yarım Altın 8.816,00 -0,79%
Tam Altın 17.053,50 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
EYÜP EROĞLU OYUNU HALİL RIFAT PAŞA’DA KULLANDI

EYÜP EROĞLU OYUNU HALİL RIFAT PAŞA’DA KULLANDI

ABONE OL
01 Nisan 2019, 08:43:13

Dün gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Halil Rıfat Paşa İlkokulunda oyunu kullandı.

            Türkiye'nin 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için seçmen dün sandık başına gitti. Tokat'ta 5 yıldır Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Eyüp Eroğlu Halil Rıfat Paşa İlkokulunda 1293 No.lu sandıkta eşi Hatice Eroğlu ile birlikte oyunu kullandı. DSC 0035

Oy kullanmadan önce basın mensuplarına açıklama yapan Eroğlu, seçimlerin Tokat ve Türkiye için hayırlara vesile olması temennisini ileterek, şunları söyledi: "Bugün Tokat'ımız ve Türkiye için demokratik yarışların belki de en özeli olan yerel seçimler için uyandık. Türkiye'de Tokat'ta insanlarımız fert fert sandıklara gidip iradelerini ortaya koyuyor. Biz de biraz sonra Halil Rıfat Paşa İlkokulumuzda sandığımıza gidip oyumuzu kullanacağız. Tabi ki oyumuzu sizin de tahmin edeceğiniz üzere partimize kullanacağız. Bu seçimin başta Türkiye'mize dünya mazlumları için, dünyanın barışına vesile olacak bir seçim olacak. Tokat'ımız için de hayırlı bir seçim olacağına canı yürekten inanıyoruz. Beş yıldır bu şehre hizmet eden bir kardeşiniz olarak önümüzdeki beş yıl da göreve talip olduk. Vatandaşımız bizlere teveccüh gösterirse, Allah da nasip ederse Tokat'a beş yıl daha hizmet etmek için yola revam olacağız. İnşallah ülkemizde hiçbir sorunun olmadı bir seçim olur, demokrasi tecelli eder."

            Tokat Milletvekili Mustafa Arslan da seçimlerin demokrasi bayramı olduğunu ifade ederek, "Demokrasiler bayramı seçimlerdir. Bugün demokrasi bayramındayız. Vatandaşımız iradesini sandığa yansıtacak. Sandıktan çıkana saygı duyacağız, biz bu seçimlerden çok iyi bir netice bekliyoruz. Tokat'ımızda yüksek bir oy oranıyla başkanımızı seçeceğiz. Ümit ediyoruz ki Türkiye'deki rekoru biz yakalarız, yüzde 60'ın üzerinde bir oy oranıyla Eyüp Başkanımızı seçeriz. Diğer ilçelerimizde de iyi çalıştık, oralardan da iyi neticeler bekliyoruz, 12 ilçenin 12'sini de alacağız inşallah. Bu seçimler memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun, barış, kardeşlik sevgi içerisinde bir seçim olsun istiyoruz." diye konuştu.

DİKKAT!  En Hafif Sigaralar Nelerdir?

HÜSEYİN YARICI GAZİOSMANPAŞA İLKOKULUNDA OY KULLANDI

            Millet İttifakı Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yarıcı da oyunu Gaziosmanpaşa İlkokulunda 1008 No.lu sandıkta oyunu kullandı.h%C3%BCseyin%20yar%C4%B1c%C4%B1

ADNAN ÖZMEN DE GAZİOSMANPAŞA İLKOKULUNDA OY KULLANDI

            MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Adnan Özmen oyunu Gaziosmanpaşa İlkokulunda 1011 No.lu sandıkta kullandı.

adnan%20%C3%B6zmen

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet