Dolar 32,5397 0.15%
Euro 35,0080 -0.1%
Gram Altın 2.436,21 0,00%
Çeyrek Altın 4.120,00 -0,05%
Yarım Altın 8.378,00 -0,06%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ETÜT TOKAT’IN YENİ DÖNEMİ START VERDİ

ETÜT TOKAT’IN YENİ DÖNEMİ START VERDİ

ABONE OL
07 Ekim 2019, 09:56:54
'ETÜT TOKAT’LA 24 BİN ÖĞRENCİ HAYALLERİNE ULAŞACAK

Türkiye’de ilk olan Tokat il genelinde 215 kurs merkezinde 24 bin 30 öğrenciyi hayallerine ulaştıracak Etüt Tokat’ın yeni dönem açılışına katılan Vali Dr. Ozan Balcı, “Amacımız milli ve manevi değerlerine bağlı, akademik anlamda başarılı, örnek bir Türkiye gençliğinin yetişmesi.” dedi.

Etüt Tokat’ın yeni dönem açılışı Fevzi Çakmak Ortaokulu’nda düzenlenen törenle yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Etüt Tokat ile ilgili bilgi verildi. Törende konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, Etüt Tokat ile birlikte Tokat’ın akademik anlamda hedefinin ilk 3 yıl içerisinde ilk 20, ilk 5 yıl içerisinde ise ilk 5’e girmesi olduğunu söyledi.

Tokat’ta 24 bin öğrencinin etüt merkezlerine devam ettiğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için size destek veriyoruz. Asıl işi yapan sizlersiniz ve sizlere rehberlik yapan öğretmenlerimiz. Bizim görevimiz sizi yüreklendirmek ve cesaretlendirmek.” diye konuştu.

Düzenli ve Disiplinli Çalışanlar Başarılı Olur

Vali Dr. Ozan Balcı, “Tokat’ımızın çocukları başarılı olsun diye bu etüt merkezlerini kurduk. İleride dünyanın sayılı mimarları, yazarları, sanatçıları, diplomatları, arkeologları, siyasetçileri, ticaret erbapları, iş kadınları aranızdan çıkacak. Bizler sizlerin hayallerinize katkı sağlamak istedik. Bu çağda alacağınız bu etütler eğitiminize çok büyük katkı sağlayacak. Başarılı olanların en önemli özelliği düzenli çalışmak, disiplinli çalışmak, dirençli olmak. Dirençli olanlar başarılı olur.” şeklinde konuştu.

Amacımız Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı Örnek Türkiye Gençliğini Yetiştirmek

Etüt Tokat ile birlikte Tokat’ın  akademik anlamda istenilen seviyeye geleceğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Hedefimiz Tokat’ı ilk 3 yıl içerisinde ilk 20, ilk 5 yıl içerisinde ise başarı anlamında ilk 5’e girmesini sağlamak. Yılgınlık göstermeden, yorulmadan, aşkla,  şevkle çalışacağız. Biz de Valilik olarak sizlere gereken desteği sağlayacağız. Sizler de çalışkan öğrencilersiniz. Amacımız milli ve manevi değerlerine bağlı, milletini, memleketini seven, ailesine, eşine, dostuna sadakatli akademik anlamda başarılı örnek bir Türkiye gençliğinin yetişmesi. Bunu hem akademik anlamda sağlayacağız, hem de bilimsel, kültürel, sanatsal anlamda destekleyeceğiz. Kitap okumayı ihmal etmeyin. Kitap okumak da etüdün bir parçası. Türkçemizi çok iyi kullanın, birkaç tane yabancı dil öğrenin. Spor Tokat’tan yararlanın. Vaktinizi iyi planlarsanız bütün aktiviteleri yaparsınız. Sizlere kitap desteği de vereceğiz. Hepinizi çok seviyorum. Öğretmenlerimize güç kuvvet diliyorum.” dedi.

DİKKAT!  Ankastre Fırın Fiyatları

Etüt Tokat’ta emeği geçen herkese tek tek teşekkür eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Sizleri de tebrik ediyorum. “Hayallerimizi gerçekleştireceğim” deyip buraya devam ettiğiniz için. Ailelerinizi tebrik ediyorum, sizleri buraya gönderdikleri için. Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, fedakarlık yaptıkları için.” diye konuştu.

Etüt Tokat açılışında 8.sınıfların ders aldığı sınıfı ziyaret ederek çocuklarla sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı,  çocukların yazın Etüt Tokat kapsamında aldıkları kursların nasıl geçtiğini sorarak çocukların memnuniyetini dinledi.

Açılış törenine Vali Dr. Ozan Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, eğitim camiası, öğrenciler ve veliler katıldı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet