Dolar 32,5944 0.36%
Euro 34,8689 0.38%
Gram Altın 2.504,82 0,82%
Çeyrek Altın 4.361,00 0,53%
Yarım Altın 8.882,00 -0,05%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YÜCEL BULUT: “BU TOPRAKLARA BAHARI GETİRMEK SELAHATTİN DEMİRTAŞ GİBİ BİR ALÇAĞA MI NASİP OLACAK?”

YÜCEL BULUT: “BU TOPRAKLARA BAHARI GETİRMEK SELAHATTİN DEMİRTAŞ GİBİ BİR ALÇAĞA MI NASİP OLACAK?”

ABONE OL
11 Nisan 2023, 20:44:38

Yücel Bulut, Selahattin Demirtaş gibi bir alçağa bahar getirmek mümkün mü? Sorusuyla gündeme geldi. Bu sözleriyle Bulut, Demirtaş’ın hükümet karşıtı söylemlerine tepki göstererek, Türkiye’nin gerçek anlamda baharını getirecek liderin kim olacağına vurgu yaptı. Bu konuda Bulut’un düşünceleri, SEO uyumlu Türkçe bir açıklama olarak özetlenebilir.

MHP Tokat Milletvekili Adaylarından İftar Mesajları

MHP Tokat Milletvekili adayları Yücel Bulut, Recep Bozdemir, Ayhan Özçelik, Ayla Bedirhan Çelik ve Ufuk Değerliyurt, MHP Teşkilatları ile buluştuğu iftar etkinliğinde seçimlere dair mesajlarını dile getirdi.

Yücel Bulut’un Konuşması

MHP Tokat 1. sıra adayı Yücel Bulut, konuşmasında Millet İttifakı’nı eleştirerek, CHP’nin 14 Mayıs seçimleri için kullandığı “Sana Söz Yine Baharlar Gelecek” sloganı üzerine “Bu topraklara baharı Kandille mi getireceksiniz?” dedi. Bulut, 14 Mayıs’ta Tokat’ta büyük çıkışı gerçekleştireceklerini vurguladı.

Bahar Getirmek

Niyetlerinin daha fazla oy almak veya daha fazla milletvekili çıkarmak olmadığını söyleyen Bulut, “niyetimiz sadece ama sadece oylarını artırmış Milliyetçi Hareket Partisi inşa etmek değil, bu siyasi hedeflerin ötesinde bizim bir hedefimiz var. O da hakkı ve hakikati bütün emperyalist kuşatmalara karşı onları taşıyanlara karşı hep birlikte ayakta tutmak. Şimdi bu topraklara sana söz bahar gelecek diyenlere sesleniyorum, siz baharı kandille birlikte mi getireceksiniz? Bu topraklara baharı getirmek Selahattin Demirtaş gibi bir alçağa mı nasip olacak? Bunu mu iddia ediyorsunuz? Sizin var edeceğiniz bahar, sizin getireceğiniz bahar Anadolu’ya gelecek bir bahar değil devlet düşmanlığıyla suçüstü yakalanmış bugün cezaevlerinde bu millete

Hürsöz

DİKKAT!  Hasta ve Hasta Yakınlarından PET-BT Cihazı İçin Rektör Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet